Τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας, DC United και Ίντερ Μαϊάμι αναδείχτηκαν ισόπαλες, 2-2, σε αγώνα για το MLS.
Στην αρχική ενδεκάδα της Ίντερ Μαϊάμι βρέθηκε ο Ροδόλφο Πισάρο, ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ.
Ο Μεξικανός έγινε αλλαγή, στο 64ο λεπτό, με τα Μέσα της πατρίδας του να εμφανίζουν την ΑΕΚ ως φαβορί για την απόκτησή του, μιας και, όλα δείχνουν, ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα τον αποδεσμεύσει, μετά και την έλευση του Λιονέλ Μέσι.
Στο ίδιο ματς έπαιξε και σκόραρε ο Ταξιάρχης Φούντας, με τον 27χρονο πρώην άσο της ΑΕΚ να φτάνει τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


 
						 
						 
						 
						 
						 
					






Μακάρι να μην έρθει ο περιπτεράς γιατί βλέπω να χαλάει το κλίμα στην ομάδα
Φτιαξε φραπε,αφησε το ποδοσφαιρο και πιασε το ταβλι.
Απο την στιγμη που ειναι επιλογη Αλμειδα δεν υπαρχει λογος συζητησης.Και ο Αιτορ χωρις Τον γιαβανοβιτς σερνοταν και τωρα ειναι αλλος παιχτης....Με τον Αλμειδα ηταν βασικος με 15 γκολ και 10 ασσιστ,για πειτε μου ποιος αλλος φετος εκανε αυτα τα νουμερα....υπομονη καθιστε να ερθει και βλεπουμε,ετσι και αλλιως 31/8 θα ερθει και ο παλμα γιαυτην την θεση
Πραγματικά έχετε κουράσει εσείς οι προπονητές του πληκτρολογιου.
Δηλ εσείς ξέρετε καλύτερα από τον Αλμειδα και όχι αυτός..
Είστε για γέλια....
Θέλω να δω τι θα λέτε αν τον πάρουμε και βγάλει μάτια τι θα λέτε?
Εμενα αυτος ο παιχτης δε μου αρεσει. Χιλιες φορες προτιμω Παλμα.
Εχθές έγραψα ότι ο παίχτης έχει τα χαρακτηριστικά του μάρκο..
μάλλον λάθος πιο πολύ με τανκοβιτς μοιάζει . Το μόνο θετικό είναι η εισήγηση αλμειδα όλα τα αλλά από τη δίκη μ πλευρά τα βλέπω αρνητικά .. και γιατί στο κάτω κάτω να μην πάρεις λιβαγια αν θες τέτοιου είδους παίχτη; Ξέρει και το πρωτάθλημα ξέρει την ομάδα ξαι είναι και παιχταράς . Το θεωρώ ρίσκο αλλά θα δείξει προσωπικά ελπίζω να ναυαγήσει ..
Βαλτε βιντεακια να δειτε αυτον και τον μινεβα που πηρε ο βαζελος.
Μετα,χωρις οπαδικα γυαλια και υποθετικα παντα θα επρεπε να διαλεξετε εναν παιχτη αναμεσα στους δυο.
Ποιον θα διαλεγατε?
Στην ΑΕΚ του Αλμειδα δεν υπάρχει παίκτης που να μην παίζει το 100%. Μεγάλη μεταγραφή θα είναι θα το δείτε και στο γήπεδο
Ακούς Ματίας; Μπορεί εσύ να τον προπονούσες δύο τρία χρόνια και να τον έβλεπες μέχρι πέρσι στο MLS αλλά ο tdhe που είδε ένα βίντεο 5 λεπτά στο YouTube ξέρει καλύτερα.
Ρε τι τραβάμε.....
Ο άνθρωπος φαίνεται σαν παλαίμαχος που δεν μπορεί να τρέξει. Δε ξέρω αν έχει ξενερώσει τη ζωή του στο mls σε αυτή την παλιομάδα, πάντως πραγματικά δε βρίσκω το λόγο γιατι να τον θέλουμε. Θα πρεσάρει αυτός ο παίχτης; Φέρτε παίχτες φιλόδοξους σε καλή ηλίκια.
Και βέβαια είναι ξενερωμενος αλλά δεν θα τον βγάλουμε και άχρηστο τον παιχταρα.το να έρθει στην ομάδα μας μόνο καλό θα είναι και κίνητρο για τον ίδιο τον παίκτη.όταν στη θέση σου έρχεται αλλος οποίος και να είναι αυτός τότε ναι χαλιέσαι.όμως θα κάνει τεραστια διαφορα στην ομάδα μας γιατί δεν είναι ότι να ναι παίκτης και δεν ειναι και λίγο τη θεση σου να την πέρνει ο μεσσι.εξάλλου ξέρει και ο ίδιος ο παίκτης ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί και με τον Αλμειδα θα κάνει ξανά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παπάδες.προσωπικά τον πιστεύω πολύ σαν παίκτη και είμαι σίγουρος ότι και θα τον βοηθήσει πολύ ο Αλμειδα και θα το πάρει και προσωπικά.ειναι η ευκαιρία του τέλος.ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και θα το αποδείξει και με το παραπάνω.
Στην θεωρια, τα 28-29 είναι η καλύτερη ηλικία για ενα μεσο. Μεχρι τα 31-32 είναι συνήθως οι πιο παραγωγικές χρονιες.
Τωρα αν ισχυει οτι εχει παρατησει τον εαυτο του ειναι αλλο θεμα. Μπορει οντως να ειναι ξενερωμενος επειδη ειναι στο φευγα. Anyway, εχω εμπιστοσύνη οτι δεν θα φερουν παλαιμαχο.