Η Ιωάννα Λυκοθανάση αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα για τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Η 23χρονη περιφερειακός έπαιξε στον Άλιμο την περσινή σεζόν, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιωάννα Λυκοθανάση. Η 23χρονη (07/11/2000) περιφερειακός, υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.
Η Ιωάννα Λυκοθανάση έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας με την ομάδα της ΝΕΠ σε Νεανίδες (2017) και Νέες Γυναίκες (2019), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του Αλίμου, αγωνιζόμενη στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Είναι διεθνής με τη «γαλανόλευκη» έχοντας, μεταξύ άλλων, συμμετάσχει και στο διεθνές τουρνουά «Pythia Cup» το 2018.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ιωάννα Λυκοθανάση δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα της ΑΕΚ. Είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και υψηλούς στόχους. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας σαν ομάδα. Τελος, ευχαριστώ πολύ όλο το τεχνικό επιτελείο που με εμπιστεύτηκε να ξεκινήσουμε μαζί αυτή την νέα σεζόν».
Ιωάννα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Την λες και όμορφη.
Το σωστό ρεπορτάζ θα έπρεπε να έχει και το instagram δίπλα.
εχει και insta τελικα..στ΄ αγγλικα.
FB εχει μονο ..ενα απλο search
ωραιο μωρο με στυλακι!!Συγχαρητηρια στην διοικηση για την επιτυχια!!
Wow (όλα είναι υποκειμενικά βέβαια), όλοι πόλο!
Θέλω διαρκείας στο πόλο γυναικών όχι τώρα, ΤΩΡΑ