Παίκτης της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι πλέον και επίσημα ο Γιάννης Καλόμοιρος. Ο 25χρονος αριστερός ίντερ που έπαιξε στην ΑΕΚ από το 2020 μέχρι και το τέλος της σεζόν που πέρασε, γύρισε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Καλόμοιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στις 23/05/1998, ο Γιάννης Καλόμοιρος αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 194cm.
Έκανε τα πρώτα τού βήματα ως επαγγελματίας στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο κατέγραψε τις πρώτες τού συμμετοχές στην Handball Premier.
Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έπαιξε στο EHF Challenge Cup, δημιουργώντας τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα διετία (2018-20) στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.
Από το 2020 μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023), αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στη πρώτη τού σεζόν στην ΑΕΚ, κατέκτησε το «τρεμπλ», ενώ την περσινή σεζόν πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα πρωτάθλημα.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

