Με τίτλο «μια αδύνατη επανένωση για τώρα» η ιστοσελίδα Canarias7 αναφέρεται στο μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Το ρεπορτάζ του σάιτ των Καναρίων υποστηρίζει ότι ο Τσίνο θα ήθελε να επιστρέψει στη Λας Πάλμας αλλά τονίζει ότι αυτή τη στιγμή είναι κάτι αδύνατο. Προσθέτει ότι ο Αργεντίνος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα τον άφηνε να πάει ελεύθερος στη Λας Πάλμας. Από την πλευρά του ισπανικού κλαμπ τονίζουν ότι η επιστροφή Αραούχο είναι πάντα ευπρόσδεκτη αλλά ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν. Το Canarias7 υποστηρίζει επίσης ότι η ΑΕΚ έκανε πρόταση ανανέωσης στον παίκτη την οποία δεν αποδέχθηκε. Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάποια τέτοια πρόταση. Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως ο Αραούχο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με την ΑΕΚ με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Το γεγονός ότι μπορούσε να μείνει στα Κανάρια με την κόρη του αλλά επέλεξε να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία τα λέει όλα για το πόσο αφοσιωμένος είναι στο κλαμπ. Το τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι είναι μια άλλη υπόθεση. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατη συνέντευξη του θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στη Λας Πάλμας για να είναι κοντά στην κόρη του. Με τα δεδομένα που υπάρχουν όμως αυτή τη στιγμή μια άμεση επιστροφή είναι πράγματι αυτό που γράφει το Canarias7, αδύνατη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτό ειναι το ευχαριστώ του στον κόσμο της ΑΕΚ που τον αγαπησε.
Και που να πιασουν κ οι ζεστες για μερικους !
- Μπαμπά θα έρθεις εδώ?
- Οχι, χρωστάω στον evo21 που με αγάπησε.
Επειδή ο κόσμος τον αγάπησε θα πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του;;; Τι λογική είναι αυτή;;;
1 εκατομμύριο dislike αν μπορούσα θα στα πατούσα όλα..
Μην βιάζεστε να κρινετε
Παίρνεις φορ γκολτζη και δεν έχεις ανάγκη κανέναν
Γιατί τα dislike; Εσείς δεν λέγατε τέλος η προσωπολατρεία στην ΑΕΚ; Κάψουρα ο Τσίνο αλλά ΑΕΚτζήδες είμαστε, όχι fan club του Αραούχο και του κάθε Αραούχο. Αγαπημένος θα είναι ο απάτσι είτε ανανεώσει είτε όχι.
Μονο στους ποδοσφαιριστες λειπουν τα παιδια τους,,, στους ναυτικους, στρατιωτικους κτλ Οχι.
Επαγγελματιας ο ορος ξερετε τι ακριβώς σημαίνει;;;;;;
εσύ πάντως δεν ξέρεις.. γενικός δεν ξέρεις τι λες.
Καλά προφανώς και κάποια στιγμή ο τσίνο θα επιστρέψει εκεί.. οι δικοί του εκεί είναι λογικό να επιστρέψει.. όπως και να έχει τον αγαπάμε ατελείωτα!
Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πάνω από πρόσωπα ..
τον ευχαριστούμε για την προσφορά του τον αγαπάμε τον λατρεύουμε για όσα έχει κάνει εγώ προσωπικά έχω 4 εμφανίσεις του..
ήρθε στην ΑΕΚαρα μια εποχή που είχε προσωπικά προβλήματα αγάπησε την ομάδα τον αγάπησε και αυτή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον στήριξε τον εβαλε στον σωστό δρόμο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή πάντα τον έφερνε πίσω παρότι βιάστηκε να υπογράψει 5 χρ συμβούλιο στην Λας Πάλμας κάτι που αποδείχθηκε λάθος αφού ούτε έπαιζε και πάντα γυρνούσε πίσω στην Αθήνα δανεικός και φυσικά το ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο στο γηπεδο
Θέλουμε να είναι ευτυχισμένος αν μπορεί ας φέρει και τώρα πρόταση να πάει στην Λας Πάλμας η αγάπη μας για τον Σέρχιο δεν θα αλλάξει ποτέ και για τίποτα..
Η ΑΕΚ έχει μόνο ανάγκη τον κόσμο της τον Μελισσανίδη και τον Αλμέιδα όλοι οι άλλοι μπορούν να αντικαταστήθουν
Ρε αδέρφια και aek365 για να καταλάβω γιατί δεν το πολύ κατέχω. Στην περίπτωση του Αραουχο στο συμβόλαιο το 3+1 οψιον μέχρι το καλοκαίρι του 2025 την οψιον την προχωράει η ομάδα η πρέπει να βρίσκει σύμφωνο και τον Αραουχο σε αυτή την περίπτωση. Πιστεύω πως ολοι θα τον θέλαμε μέχρι το 2025 στην ομάδα δηλαδή να ενεργοποιηθεί η οψιον και να κάτσει αντί μέχρι του χρόνου καλοκαίρι του 24 να κάτσει για ακόμα ένα χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 25. Είναι Αρχηγός με όλη την σημασία της λέξεως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές. Ας ενεργοποιηθεί η οψιον μέχρι το καλοκαίρι του 25 και εκει στα 34 του πλέον να πάει στην κορούλα του στην οικογένεια του και στην Λας Πάλμας και φτάνει ένα χαπυ εντ για όλους μας αλλά σίγουρα ακόμα δύο χρόνια καλό ποδόσφαιρο ως ηγέτης και αρχηγός στην ΑΕΚ του Αλμειδα τα έχει μέσα στο νερό ο καπετάν τσινο.
Ο ορος +1 είναι ψιλο αχρηστος υπο την έννοια οτι υποτίθεται αν θέλει η ομαδα τον ενεργοποιεί με τον ίδιο μισθο κλπ χωρίς να ρωτήσει τον παίκτη! Αλλα πολλές φορές έχουμε δει οτι μπορεί ο παίκτης να σπάσει τον όρο αυτό (πχ Λαζαρος) χωρίς συνέπειες οποτε δεν έχει και πολυ νόημα!
Νομίζω είναι χειρότερο να κρατας εναν παικτη με το ζορι, υπο την έννοια οτι δεν θα ειναι συγκεντρωμενος 100% στην ομαδα οποτε δεν θα προσφέρει και πολλα! Ο Τσινο θα έχει σίγουρα φθηνουσα πορεία φετος! Απο την αλλη εννοείται δεν μπορεί να αφεθεί και ελεύθερος, η ΑΕΚ θα κοιτάξει και το συμφέρον της, οποτε αν η Λας Πάλμας θέλει να τον αποκτήσει μπορεί να κάνει μια πρόταση χωρίς να ζητάμε και εμεις εξωφρενικό ποσο!
Η προσωπολατρεια θα φαει αυτη την ομαδα..εχουμε κανει τον αραουχο Θεο και αν φυγει θα φερουμε την καταστροφη..ο αραουχο οποτε παιζει δινει το 101% αυτο του το αναγνωριζουμε γι αυτο και τον αποθεωνει ολο το γηπεδο..αλλα οι υπερβολες δν χρειαζονται..καθαρα ποδοαφαιρικα αν φυγει δεν καταστρεφομαστε.βρισκουμε ανετα αντικαταστατη.θα καταστραφουμε αν θελει να φυγει τον κρατησουμε με το ζορι και τον υπολογιζουμε για βασικο.σεβασμος στον αραουχο και σε οσα εχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσφερει αλλα μην υπερβαλουμε και μην Θεοποιουμε..
Προφανώς και είναι απόλυτα λογικό ο Αραούχο να θέλει να επιστρέψει στα Κανάρια, αφού εκεί είναι η οικογένειά του (για οποιοδήποτε λόγο που δεν μας αφορά). Η απόλυτη προσήλωσή του φαίνεται από το γεγονός ότι ακολούθησε την ομάδα στην Ολλανδία παρότι τραυματίας. Όποτε και να φύγει, θα φύγει σαν θρύλος της ΑΕΚ και κανείς δεν μπορεί να του προσάψει τίποτα.
στη ληξη του συμβολαιου του λογικο να θελει δυστυχως να γυρισει πισω
εχει τη κορη του νομιζω ισπανια, μη το ξεχναμε παιδια