Ο τουρκικός Τύπος εμφανίζει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Μανώλη Σιώπη.
Όπως σημειώνεται, η Τράμπζονσπορ παραχωρεί τον διεθνή μέσο και υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από νταμπλούχο Ελλάδας, για την απόκτησή του, με περίπου ένα εκατ. ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ρε παιδια λετε λετε αλλα καταλαβαίνετε οτι δεν υπαρχει κανεναν νοημα αυτη την στιγμη η ΑΕΚ να ασχοληθεί με τον Σιωπη και μαλιστα να χαλασει και ενα μυριο γι αυτον?
Αυτή την στιγμή η ομαδα εχει αμεση αναγκη απο στοπερ, 2 εξτρεμ και μεσοεπιθετικο τύπου Πινεδα και θα ασχοληθεί για μια θέση (και μαλιστα για τον Σιωπη) που έχει απο πισω Γιονσον, Σιμανσκι, Γκατσινοβιτς, Γαλανόπουλο, Μανταλο και στην ανάγκη Χατζισαφι?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οκ ναι μπορεί να θέλουμε βαθος πάγκου αλλα νομίζω δεν θα εδινα πανω απο 1 μυριο για τον 4ο-5ο στην συγκεκριμένη θέση! Προτιμώ να τα δώσω για τον 1ο-2ο στις θέσεις που εχουμε αμεση αναγκη!
Δεν νομιζω οτι ο Σιωπης ειναι ο τυπος του ποδοσφαιριστη που αρεσει στον Αλμειδα
Αν είναι να πάρουμε τον σιωπή, δεν φέρνουμε καλύτερα το δικό μας παιδί το σόμπες,την ίδια μπάλα ξέρουν.
OXI...
TO OXI MOY EXEI NA KANEI ME TO OTI EINAI KAΛΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΑ...
Φέτος έχουμε 3 διοργανώσεις εκ των οποίων οι 2 συνεπάγονται διεκδίκηση τίτλου! Και Ευρώπη να πάμε εννοείται όσο πιο μακριά γίνεται! Ας καλύψουμε όμως πρώτα τις βασικές ανάγκες που έχει η ομάδα και μετά κοιτάς και τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι κακή προσθήκη, ωστόσο σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.
Παίκτης για το 6 που μπορεί να κάνει την διαφορά σε μια ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της όπως είναι η σημερινή ΑΕΚ είναι ο ΕΤΕΜΠΟ που έπαιζε δανεικός στον ΑΡΗ. Βέβαια το κασέ του είναι αρκετά υψηλό , κοντά στο 1.2 απλά ο ΑΡΗΣ πλήρωνε ποσοστό από αυτά τα χρήματα κ το υπόλοιπο το κάλυπτε η ΣΤΟΟΥΚ. Θεωρώ ότι θα ήταν ιδανικός για την ομάδα μας & η ηλικία του είναι επίσης εξαιρετική (27).
Βλεπω καποιους να ειναι κατα μια τετοιας μεταγραφης αλλα ρε παιδια εχουμε Ευρωπη. Ενα τρεχαντηρι σα το Σιωπη πιστευω θα βοηθουσε στην ομαδα αυτη του Αλμειδα. Οτι και να πουμε ομως ο Αλμειδα ξερει...ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
Σκυλί του πολέμου και για "ομαδα κυπέλου" η αλλαγή στο 60 με τα πνευμονία του τρομερή λύση. Μεγαλο κακό ότι ειναι μεγας ταγαρος. Απο τεχνική δηλαδη κακος πολύ. Αλλα αν κανει του Αλμειδα εμενα μου περισσεύει
Εσεις που διαφωνείτε καλό είναι να έχετε επιχειρήματα.
29χρονων με τις τελευταίες 4 χρονιές γεμάτες συμμετοχές , μόνο στο πρωτάθλημα της Τουρκίας που το κατέκτησε μάλιστα 124 συμμετοχές και χρήμα. Αξία 5,5 (δεν λέει πάντα την αλήθεια οκ )αν λεγόταν desopian θα είσασταν οι πρώτοι που θα τον θέλατε στην ομάδα!!
Και Ελληνας και Διεθνης και με ανοδικη πορεια τα τελευταια χρονια και με χαρακτηριστικα που θα χρησιμευσουν στον Αλμειδα.Μην μπερδευεστε,η ομαδα ειδικα στον αξονα θα χρειαστει ανασες φετος γιατι τα παιχνιδια θα ειναι πολλα και ειδικα προς το τελος της σεζον με τα πλει οφ θα ειναι και δυσκολα.Θα ειναι κλειδι για το rotation της ομαδας και ο προεδρος θα προσπαθησει να ξαναελληνοποιησει την ομαδα στις επομενες δυο χρονιες και Σιωπης Μπακασετας δεν θα ητανε κακη αρχη στο συνολικο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ροστερ.
Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γαλανόπουλος είναι η απάντηση στο πόσο έγκυρη είναι αυτή η ανάρτηση.. ΑΑ ΟΧΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ 6 ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΒΙΝΤ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ! Κάθε καλοκαίρι οι παπάτζες πάνε και έρχονται!
Οι υποχρεωσεις σε ανοδο και η πιεση επισης , ναι χρειαζομαστε παιχτες ... ποιους , πότε και γιατι υπαρχουν οι αρμοδιοι να αποφασισουν κι ολοι ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι ! Κι εχουμε και ν' ακουσουμε - διαβασουμε πολλα ακομα ...
Eνα πράγμα μονο μου φερνει καχυποψία, μην κανει μπάχαλο τα αποδυτήρια , ειναι πολυ καλο παιδι αλλα τρελάρας
Τίμιος ο σιωπής,με αυτά τα λεφτά όμως περνάμε κουρμπελη.
το μόνο που υπερτερεί ο Κουρμπέλης του Σιώπη είναι το μπόι, το οποίο όμως δεν είναι καθοριστικό για έναν παίκτη σε αυτή τη θέση...σε όλα τα υπόλοιπα ο Σιώπης είναι κλάσεις καλύτερος
Φίλε ο κουρμπελης κ γκολ βάζει κ πολύ καλή κάθετη έχει.μαλλον δεν τον έχεις παρακολουθήσει καλά.
Σκύλος ο κοντός!! Μακάρι αλλά δύσκολα με τέτοιο ποσό.
Δεν αποφασίζουμε εμείς αλλά μακάρι να ερχόταν .
Καλα είναι αλλα μάλλον πρόκειται για ραδιο αρβύλα για να ανέβει το κασέ... Λίγα μου φαίνονται 1 μάλλον θέλουν να τσιμπήσουν πάνω απο 2-2.5
μια χαρα ειναι το μυριο για διεθνη παικτη κ σκυλο.. και μην μπερδευεστε ο γαλανοπουλος ειναι πιο πολυ 8αρι...
εχουμε αμυντικα χαφ αλλα δε θα με χαλαγε ενας ακομη ποιοτικος παικτης και ενα εκατομυριο ειναι μια χαρα ποσο. Πρεπει να εχουμε σε ολες τις θεσεις μεγαλο βαθος
θα ηθελα να μαθω που διαφωνουν,αυτοι με τα ντισλαικ αλλα δυστυχως πολυ σπανια γραφουν την αποψη τους..
Μεγάλο πουλέν στο Μάνατζερ!
Αυτοί οι Τούρκοι…φοβερά τρολλάκια πάντως!