Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Μίλαν κάνει πίσω για Γκιουλέρ, λόγω προμήθειας που ζήτησε ο πατέρας του

Απομακρύνεται η περίπτωση του 18χρονου Τούρκου μεσοεπιθετικού για την ομάδα του Μιλάνου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Sportmediaset αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του Αρντά Γκιουλέρ βάζει εμπόδια στην προσπάθεια της Μίλαν να αποκτήσει τον 18χρονο Τούρκο μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Γκιουλέρ εμφανίζεται να ζήτησε προμήθεια, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να γίνει το deal.

Οι άνθρωποι της Μίλαν δεν το δέχτηκαν, καθώς, για να αποκτήσει η ομάδα του Μιλάνου τον Γκιουλέρ, θα πρέπει να πληρώσει και 17.5 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ορίσει η Φενέρμπαχτσε.

Μετά και την απαίτηση του πατέρα για προμήθεια, η περίπτωση του Γκιουλέρ απομακρύνεται για τη Μίλαν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ