Μεταμεσονύκτια... ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό που περίμενε την απάντηση του Κέβιν Πάντερ, του έδωσε τον χρόνο και τελικά εκείνος συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα.
Η πρόταση του τριφυλλιού έφτασε στα 3,6 εκατ για δυο χρόνια, η Μπάρτσα όμως που είναι σταθερά στα Final 4 πήρε τη θετική απάντηση του Αμερικάνου μπόμπερ που τη φετινή σεζόν έλαμψε με τη φανέλα της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (16.1 πόντοι/2.1 ριμπάουντ/ 2.5 ασίστ/ 1 κλέψιμο μέσο όρο).
Οι πράσινοι είχαν καταθέσει την πρόταση τους εδώ και δυο εβδομάδες, η πλευρά του Πάντερ τη χρησιμοποίησε ως «μοχλό πίεσης» και η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε τη χρυσή ευκαιρία να κάνει δικό της τον πιο καυτό ίσως σούτινγκ γκαρντ της Ευρωλίγκα.
Αργά τη νύχτα ενημέρωσε ότι δεν θα γίνει κάτοικος Αθήνας και θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρόταση της Μπαρτσελόνα ήταν αρκετά κοντά σε αυτή του Παναθηναϊκού, καθώς το συνολικό ποσό ήταν μικτά 6 εκατ δολάρια για δύο χρόνια που με βάση τη μεγάλη φορολογία στην Ισπανία, θα αποφέρει περίπου 1,7-1,8 καθαρά στην τσέπη του αθλητή ετησίως.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

