Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε στο ΜΕGA τα αποτελέσματα του exit poll τονίζοντας ότι το θέμα δεν είναι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η άνοδος της ακροδεξιάς:
«Ας μη γελιόμαστε, το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών είχε προδιαγραφεί από τις εκλογές του Μαΐου», ανέφερε αρχικά.
Η Πόπη Τσαπανίδου είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τα μηνύματα και τα μαθήματα από τα αποτελέσματα των εκλογών και σημείωσε ότι από εδώ και πέρα το ζητούμενο είναι να ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυστηρή αντιπολίτευση.
Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν μπορεί να το κάνει πλέον η Κουμουνδούρου, απάντησε: «Φυσικά και μπορούμε να το κάνουμε».
Η κα Τσαπανίδου παρατήρησε επίσης ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί πλέον την κοινωνία είναι η έντονη παρουσία της ακροδεξιάς στο ελληνικό Κοινοβούλιο. «Η συζήτηση σήμερα πρέπει να γίνει για τα κόμματα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι η ώρα της αυτοκριτικής για τον ΣΥΡΙΖΑ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτός τι σχέση έχει με την αριστερά κι αναφέρεται σε αυτή;