Στο μεγάλο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πορτογαλίας, η Πόρτο νίκησε 1-0 την Μπενφίκα και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Η νίκη στο ντέρμπι έδωσε την αφορμή στους ανθρώπους της Πόρτο να τρολάρουν τον Ζοζέ Μουρίνιο, με αφορμή πρόσφατη δήλωση του προπονητή της Μπενφίκα.
Συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο είχε πει πως "είναι εύκολο να αναλύσεις την Πόρτο".
Έτσι λοιπόν, μετά το παιχνίδι στο "Ντραγκάο", στα social media της Πόρτο ανέβηκε το εξής μήνυμα: "Πόρτο. Εύκολο να την αναλύσεις, δύσκολο να τη νικήσεις".
Υπενθυμίζεται ότι, στο Πρωτάθλημα, η Πόρτο είναι στην κορυφή, δέκα βαθμούς μπροστά από την Μπενφίκα.
Futebol Clube do Porto.
— FC Porto (@FCPorto) January 14, 2026
Fáceis de analisar, difíceis de bater #SeguimosJuntos pic.twitter.com/xKQCjWIixi
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

