Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ μετά την Εθνική Γαλλίας θα βρεθούν ξανά μαζί συμπαίκτες στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ! Με βίντεο ο 35χρονος επιθετικός υποδέχθηκε τον συμπατριώτη του στην Τζέντα, με τον βραχύσωμο Γάλλο να εκφράζει και εκείνος την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Το μήνυμα του Καρίμ Μπενζεμά:
«Γεια σου Ενγκολό! Κάποτε σου είπα ότι ήσουν ο καλύτερος παίκτης box-to-box στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί σου, στην καλύτερη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Τα λέμε στην Τζέντα».
Η απάντηση του Ενγκολό Καντέ:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω με τους Τίγρεις, μπροστά στους φιλάθλους στο Al-Jawhara και με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

