Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Λιθουανίας, καθώς ο πρώην διεθνής Καρόλις Τσβεντούκας, πέθανε στα 32 του χρόνια, βρίσκοντας αιφνίδιο θάνατο. Ο Τσβεντούκας είχε αγωνιστεί 20 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του από το 2014 έως το 2019. Σε συλλογικό επίπεδο έπαιξε σε Λιθουανία, Πολωνία, Φινλανδία, Μάλτα και Ιρλανδία, έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Ντάνταλκ το 2018.
«Το πρωί της Δευτέρας (19/6), η λιθουανική ποδοσφαιρική κοινότητα έλαβε τραγικά νέα. Ο Λιθουανός ποδοσφαιριστής και πρώην μέλος της εθνικής ομάδας, Καρόλις Τσβεντούκας πέθανε ξαφνικά. Η Λιθουανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εκ μέρους ολόκληρης της κοινότητας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους και φίλοι του νεκρού σε αυτή τη δύσκολη ώρα», ήταν η τοποθέτηση της λιθουανικής ομοσπονδίας.
Awful news from Lithuania as former Dundalk FC player Karolis Chvedukas passes away.
— Between the Stripes (@betweenstripes) June 19, 2023
Far too young. May he RIP. https://t.co/KhqVld8uho
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

