Το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ έγινε αντικείμενο αποθέωσης (και) στις Σέρρες. Επ’ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη βραβεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Στέφανος Μαματζής και οι παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Παύλος Δημητρίου και Σωτήρης Κωνσταντινίδης.Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε και τη μητέρα του οπαδού της ΑΕΚ, Χρήστου Πασαλίδη ο οποίος έφυγε πρόσφατα και ξαφνικά από τη ζωή. Τη διοργάνωση της υποδοχής και της γιορτής για το τρόπαιο έκανε η Original Σερρών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!













Όντως μαγικές στιγμές. Ο Δημητρίου όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω δεν έπαιξε τα αναμενόμενα. Ήταν όμως το δεκάρι του Πανσερραϊκού. Ο Σωτήρης ντριμπλέρ . Κι ο Στέφανος Μ. το πάλευε στην Προεδρία του. Γενικά η κίνηση της μεταφοράς των τροπαίων δείχνει την αγάπη για την ΑΕΚ, πανελληνίως.
Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω παλαίμαχους με κασκόλ κτλ .Να είναι χαμογελαστοί όταν δέχονται τιμές.Και μάλιστα συν γυναιξεί και τεκνοίς από ότι φαίνεται.Ο Δημητρίου έπαιξε ενάμιση χρόνο στην ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κι όμως από ότι φαίνεται δεν ξέχασε το πέρασμά του.Το θυμάται με αγάπη.Παρ' όλο που έβαλε γκολ εναντίον της ΑΕΚ την αμέσως επόμενη χρονιά. Μπράβο.Όσο για τον Σωτήρη .......αγνώριστος.Το καλύτερο παιδί από ότι έχω ακούσει από συμπαίκτες του.Μπράβο και σε αυτόν.