Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Corriere dello Sport: Θέμα ημερών η πώληση της Μόντσα στον Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Μπερλουσκόνι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τίτλο "Ποιος θα αγοράσει τη Μόντσα μετά τον Μπερλουσκόνι; Υπάρχει ο Μαρινάκης!", η εφημερίδα Corriere dello Sport αποκαλύπτει ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού πρόκειται να αγοράσει την ιταλική ομάδα.

Με τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, του ανθρώπου που ανέλαβε ιδιοκτήτης της Μόντσα και την οδήγησε στη Serie A, η ομάδα δεν θα μείνει, για πολύ καιρό χωρίς διοίκηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το προηγούμενο διάστημα, ο Μαρινάκης βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Μπερλουσκόνι και, πλέον, είναι θέμα ημερών η πώληση της Μόντσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακόμα αναφέρεται το βιογραφικό του Έλληνα εφοπλιστή, η εμπλοκή του στα ελληνικά ΜΜΕ, η πορεία του στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τονίζεται δε, ότι στη Μόντσα θα βρει τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος δούλεψε στον Ολυμπιακό ως τεχνικός διευθυντής. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ