Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την μαφιόζικη διπλή εκτέλεση που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στον Κορυδαλλό. Προς το παρόν, τα βλέμματα στρέφονται στο τζιπ που οδηγούσε ο ένας δολοφονηθέντας, το οποίο άνηκε στην εταιρία του ΣΚΑΪ. Για το θέμα κατέθεσε σήμερα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στέλεχος του καναλιού με τις πηγές της Αστυνομίας να αναφέρουν ότι έδωσε «ικανοποιητικές και διαφωτιστικές εξηγήσεις». Ωστόσο, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.
Όπως σημειώνουν πάντως πηγές της ΕΛ.ΑΣ. «η έρευνα για το πως βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα στην κατοχή του 38χρονου δεν αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην ουσία της υπόθεσης, ωστόσο, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει και θα γίνει».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος κυκλοφορούσε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που άνηκε στην εταιρία του ΣΚΑΪ «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.» το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, αναφέρεται ότι δεν ήταν το μόνο όχημα που χρησιμοποιούσε. Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι επειδή γνώριζε ότι κινδυνεύει ήθελε ένα όχημα που να μπορεί να του παρέχει ασφάλεια, γι’ αυτό και επέλεξε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

