Διαμάχη του απερχόμενου και του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης προκάλεσε το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αρκούσε η ανακοίνωση από το Δήμο Θεσσαλονίκης για την ώστε να ξεκινήσουν οι αντιπαραθέσεις.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης του αγάλματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Νέα Παραλία. Σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο, ένιωσε υποχρέωση να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια «τιμώντας έτσι τον άνθρωπο και πολιτικό που αναμόρφωσε τη Θεσσαλονίκη».
Ωστόσο, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δεν άργησε να αντιδράσει και με γραπτή του δήλωσε δηλώνει έκπληκτος με αυτή την απόφαση καθώς η θέση που θα τοποθετηθεί η προτομή είναι 100 μέτρα από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και το άγαλμα του Κ. Καραμανλή ατενίζει προς τον Μ. Αλέξανδρο.
Ακόμα, τονίζει ότι το άγαλμα του Κ. Καραμανλή έχει ύψος περίπου 6 μέτρα και του Μ. Αλεξάνδρου περίπου 12 μέτρα.
«Είναι ακατανόητη η σπουδή του απερχόμενου δημάρχου να τοποθετήσει το άγαλμα με τρόπο που προκαλεί και διχάζει, λες και αυτός είναι ο μόνος υπερασπιστής και γνήσιος εκφραστής του Κ. Καραμανλή», ολοκληρώνει ο κ. Μπουτάρης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΩΣ ΤΙ? ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ? Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΑΠΗ