Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόεδρος Μαρσέιγ: Δεν θα ανεχτώ στο τέλος της σεζόν, να έχουμε έναν προπονητή που δεν θα μιλά γαλλικά

Ο Λονγκόρια πέταξε τα «καρφιά» του προς Σαμπάολι και Τούντορ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μαρσέιγ και ο πρόεδρος της ομάδας έκανε σαφές ότι, ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία, θα πρέπει, στο φινάλε της σεζόν, να ξέρει να μιλάει γαλλικά.

Συγκεκριμένα, ο Πάμπλο Λονγκόρια είπε το εξής: "Όταν είχα πάει στην Ιταλία, έπρεπε να μάθω ιταλικά σε τρεις μήνες, είναι θέμα σεβασμού. Δεν θα ανεχτώ στο τέλος της σεζόν, να έχουμε ξανά έναν προπονητή που δεν θα μιλά γαλλικά".

Η ατάκα του προέδρου της Μαρσέιγ ήταν "καρφί" προς τους δυο προηγούμενους προπονητές της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι και Ιγκόρ Τούντορ, οι οποίοι δεν μιλούσαν γαλλικά στους δημοσιογράφους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ