Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε σε... τοίχο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στα τρία σετ από το Νο.1 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Roland Garros και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.
Ο Κάρλος Αλκαράθ πήρε την πρόκριση για την τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που νίκησε στα τέσσερα σετ τον Καρέν Χατσάνοφ. Ο Ισπανός έχει μία νίκη στη μοναδική αναμέτρηση των δύο τενιστών στο παρελθόν, στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης το 2022. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αλκαράθ θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του γαλλικού major.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έδωσε όλα, αλλά ο Ισπανός μπήκε σε... beast mode από την αρχή του ματς και δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του. «Δεν μπορώ να ελέγξω την μπάλα», ομολόγησε προς το box του ο φιναλίστ του Australian Open κατά τη διάρκεια του ματς και τα λόγια αποκαλύπτουν όσα έγιναν στον αγώνα στα δύο πρώτα σετ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

