Η 4η Ιουνίου είναι μια ημερομηνία που για τους φίλους της ΑΕΚ έχει συνδεθεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σαν σήμερα, το 1978, ο ίδιος ήταν που με γκολ και ασίστ είχε οδηγήσει την «Ένωση» στην κατάκτηση του Κυπέλλου με 2-0 επί του ΠΑΟΚ και το προηγούμενο (πριν το φετινό) νταμπλ, αλλά-επίσης-την ίδια ημερομηνία το 1996 πίκραινε τους φίλους της ομάδας, με την ανακοίνωση της οριστικής του αποχώρησης από την ομάδα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό.
Αυτή η διπλή επέτειος ήταν το αντικείμενο της κουβέντας που έκαναν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου με τον Δημήτρη Τσακίρη. «Πιστεύω πως και ο ίδιος θα το έχει μετανιώσει, παρότι πήρε τόσα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να είχε κακή σχέση με τον Τροχανά, αλλά ο κόσμος δεν του συγχώρεσε ποτέ ότι πήγε στον Ολυμπιακό. Με αυτό που έκανε ένωσε τον κόσμο εναντίον του. Αν δεν είχε φύγει τότε, θα ήταν ακόμη στην ΑΕΚ, με κάποιον τρόπο, ίσως ακόμη και ως πρόεδρος», ανέφερε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος αντέδρασε έτσι γιατί πήγε στον γαύρο και έδωσε τα χέρια με τον Κόκκαλη αλλά πολύ απλά και νομίζω θα με δικαιώσουν όσοι σαν εμένα το ζήσαμε από κοντά εκείνο το διάστημα,ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΈΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.Αυτο ήταν η προδοσία και όχι η φυγή του ,ο τρόπος ήταν το θέμα και όχι ότι πήγε στο γαυρο.Υπηρχε τέτοια σχέση μαζί του που ήταν σχέση αγάπης και εάν έλεγε παίδες,δεν μπορώ άλλο γιατί υπάρχει ο κυρ Μιχάλης , ο κόσμος θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φρόντιζε ή ο κυρ Μιχάλης να αφήσει τον Ντούσαν να κάνει τη δουλειά ή θα γινόταν ότι έγινε και με τον Γιδοπουλο..Ακόμα στη τελική και αν έλεγε παιδιά δεν μπορώ άλλο ,θέλω να κάνω κάτι άλλο σε μια άλλη ομάδα,πάλι πίκρα θα υπήρχε αλλά θα αποδεχόμασταν ότι ήταν ειλικρινής..Πως μπορούσαμε όμως να αποδεχτούμε την κοροϊδία,πως μπορούσαμε να αποδεχτούμε το ψέμα,όταν μπροστά μας έλεγε στον κυρ Πέτρο τον Μασαδη ότι δεν φευγω αν πάρουμε το κύπελλο ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Κόκκαλη? Ήταν προδοσία γιατί λατρεύτηκε όσο λίγοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο.Αλλα επειδή όταν αγαπάς ξέρεις και να συγχωρείς,εγώ τουλάχιστον,από την στιγμή που βγήκε ΔΗΜΟΣΙΑ και ζήτησε συγνώμη αποδεχόμενος ότι έκανε λάθος όπως έφυγε,έχει την αποδοχή της συγνώμης του.Γιατι αγαπήθηκε και αγαπιέται ακόμη,μας χάρισε αλησμόνητες στιγμές με την καλύτερη ομάδα όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά όπως των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο,που αποδέχονταν φίλοι και εχθροί.Θεωρω μεγάλη απρέπεια το γιουχαρισμα που έφαγε στα εγκαίνια και είμαι βέβαιος ότι από όσους γιουχαρισαν σε μια τέτοια στιγμή,την ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ,είναι βέβαιο ότι πολύ απλά δεν την έζησαν αλλα την έχουν δει στο γιουτουμπ και στα βίντεο και την έχουν διαβάσει μόνο..Αλλιώς θα σεβόντουσαν την στιγμή και τον άνθρωπο που γιουχαραν για όσα πρόσφερε στην ΑΕΚ.Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα και τώρα,στη σύγχρονη ιστορία,όσο ήταν δίπλα στον Μελισσανίδη δεν γίνονταν τα λάθη που έγιναν από τοτε που έγινε..
Θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε. Μια χαρά θα ήταν όλα. Αυτός υπέγραψε την καταστροφή της ομάδας μας από την γιγάντωση του βόθρου. Έχει προσφέρει τα μέγιστα. Διαλέξτε και πάρτε. Μιλάμε για την απόλυτη διχοτόμηση και παράνοια. Μας έβαλε να μην ξέρουμε που να πατάμε. Να μην μπορούμε να τον αγαπήσουμε με την καρδιά μας για αυτά που μας πρόσφερε αλλά και να μην μπορούμε να τον μισήσουμε δίχως τύψεις για την καταστροφή που προκάλεσε στην ομάδα μας. Διαλέξτε και πάρτε. Προσωπικά δεν ήθελα να το ζήσω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτό. Μας τα πρόσφερε και τα δύο. Δεν πρόκειται να κακίσω κανέναν συνοπαδό μου για την όποια απο τις δύο στάσεις(ευγνωμοσύνης ή απέχθειας) κρατάει στον Μπάγεβιτς. Μόνο ΑΕΚΑΡΑ μείνουμε ενωμένοι και αγαπημένοι. Είναι μια σπάνια και ιδιαίτερα άβολη κατάσταση που δεν μας άξιζε να την ζήσουμε. Ας αφήσουμε την λήθη να γιατρέψει τις πληγές που άνοιξε η συγκεκριμένη συνθήκη. Μοναχά ΈΝΩΣΙΣ.
Την μεγαλητερη ζημια δεν ειναι οτι εφυγε ουτε οτι πηγε στα σιχαματα Αλλα οτι γυρισε γνωριζοντας το τι θα γινει Και μην ξεχναμε ποιος τον εφερε ονομα δεν λεω γιατη ο μυθος λεει οτι ζει ακομα
Ο Μπάγεβιτς είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ιστορία της ΑΕΚ. Ελάχιστοι μπορούν να συγκριθούν σε προσφορά.
Όταν έφυγε για το σίχαμα, τον μίσησα. Όταν επέλεξε να επιστρέψει, γνωρίζοντας τις δυσκολίες, τον συγχώρεσα. Το να είσαι ΑΕΚτζής είναι επιλογή. Κανένας δεν τον υποχρεώνει να δηλώνει ΑΕΚτζής. Το νιώθει και το θέλει. Πλέον δεν υπάρχουν και οι προϋποθέσεις για να οικειοποιηθεί οποιοδήποτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κέρδος. Είναι αυτό που είναι.
Κάποιοι γράφουν ότι αν έβγαινε και έλεγε ότι ήταν αδύνατο να συνεργατεί με τον Τροχανά, θα έδιωχνε ο κόσμος τον Τροχανά. Και μετά; Ξεχνάτε όλοι ότι πριν τον Τροχανά η ΑΕΚ είχε την τελευταία χρονιά των Καρρά-Μελισσανίδη που τα είχαν σπάσει και δεν πλήρωνε κανείς τους; Και ότι πριν από αυτούς ήταν ο Γιδόπουλος (με αναλαμπή ενός χρόνου τον Γενεράκη) που πάλι δεν πλήρωνε κανέναν; Και ποιος θα έπαιρνε την ΑΕΚ αν ο προπονητής μπορούσε να τον απολύσει ανά πάσα στιγμή;
Ο Μπάγεβιτς δεν έχει υποχρέωση να εξηγήσει σε κανένα την απόφαση να φύγει. Σε όσους όμως την έχει εξηγήσει (πχ Μελισσανίδης, παλαιμάχους) όλοι τον συγχωρούν και όλοι τον εκτιμούν. Ας είμαστε κι εμείς καλύτεροι άνθρωποι και ας μην κρατάμε κακία σε έναν από τους καλύτερους Ανθρώπους που πέρασαν ποτέ από την ΑΕΚ.
Ο Ντουσαν μας εδωσε τα καλυτερα ποδοσφαιρικα μας χρονια,,, Αυτό φτάνει.
Και μας φαρμακωσε τις ψυχές για πολλά χρόνια μετέπειτα... Δεν έχω νιώσει τόσο πίκρα , στεναχώρια και μίσος για άλλον άνθρωπο... Σταμάτησα να πηγαίνω γήπεδο γι' αυτον τον άνθρωπο όταν ξαναγύρισε. Μου έκοψε το γήπεδο! Νιώσαμε τόσο προδομένοι όταν κατέστρεφε οτιδήποτε στο πέρασμά του μαζί με τον Κόκκαλη...!! Το ότι επέλεξε να πάει στο μεγαλύτερο σιχαμα που γέννησε ο αθλητισμός στην Ελλάδα δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ... Την προδοσία πολλοί αγάπησαν , τον προδότη ουδείς...
Τις χαρές που μας έδωσε μας τις έβγαλε από τη μύτη. 25 χρόνια έκανε η ΑΕΚΑΡΑ να ορθοποδήσει από το έκτρωμα που βοήθησε να δημιουργήθεί. Ο Πεπ πήγε στην Ρεάλ; Ο Κλοπ πήγε στην Μπάγερν; Καλά να πάθει. Στην ΑΕΚΑΡΑ τώρα θα ήταν Εθνάρχης.
Έλεος πια με το Πήλιο Γούση της Σερβίας αγιοποιήθηκε κάποτε τώρανες ανήκει στην άκρια της ιστορίας το λοιπόν συτα
Μπάγεβιτς ίσον τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ αλλά κ τεράστια μαύρη σελίδα η μετακόμιση στον χειρότερο εχθρό (και το ήξερε τι εστί αυτό το ΣΙΧΑΜΑ για την ΑΕΚ) ξεκινώντας στην ουσία μια οργάνωση στο βόθρο τους με όλα τα θεμιτά μέσα για είκοσι χρόνια.... Αυτό δεν το ξεχνώ ΠΟΤΕ ακόμη κ αν είχε πάρει εκατό τίτλους ως ποδοσφαιριστής κ προπονητής στην ΑΕΚ μας... Έδειξε απανθρωπιά στην τεράστια αγάπη του κόσμου, την τεράστια αποδοχή που είχε , την τεράστια τιμή να τον βάλουν στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κορυφή της ΑΕΚ, εκεί που δεν υπάρχει κανείς εκτός από τα τρία γράμματα Α.Ε.Κ !!!!!!! δικαιολογία τροχανας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ο κόσμος θα τον έδιωχνε αν υπήρχε τόσο κακή συνεργασία μαζί του... Όσες συγνώμες κ αν πει δεν πείθουν, ας μας πει καλύτερα ότι πήγε για λεφτά ή για δόξα σε άλλη ομάδα ή κάτι πειστικό... Δυστυχώς δεν πήραμε καμία ανθρώπινη απάντηση ΠΟΤΕ, γι'αυτό δεν τον συγχωρώ ΠΟΤΕ!!!
Μας πόνεσε πάρα πολύ. Δεν ξεχνάμε. Συγχωρούμε για να φύγει το βάρος του πόνου και της κακίας από την καρδιά μας για να ξαλαφρώσουμε. Το ότι μας κορόιδεψε δεν το ξεχνάμε όπως επίσης και το ότι βοήθησε στην δημιουργία αυτού του εκτρώματος που κατέστρεψε τουλάχιστον για 1/4 του αιώνα την ομάδα μας και τις Κυριακές μας.
Ο ''κόσμος που θα έδιωχνε τον Τροχανά'' μια χαρά κολλητηλίκια είχε με τον αείμνηστο πρώην ιδιοκτήτη.
πολλα συναισθήματα.... κριμα που τους βοηθησε ενας απο εμας αλλα αυτοι ειμαστε. οι αχαριστοι θα υπαρχουν παντα . η ΑΕΚ ξαναβγαίνει μπροστα με αυτον τον οραματιστή που εχουμε για προεδρο. δοξα το ΘΕΟ εκατσε και ενας προπονητης που μας αντιπροσωπεύει 100%. ειμαστε πολυ διαφορετικοι . ολοι οι αλλοι ακομα πιστευουν στο μαπετ σοου!
Aπορω σε μια περιοδο που πεταμε στα συννεφα, με νταμπλ , γηπεδαρα, και το μονο που μας νοιαζει ειναι ο σχεδιασμος και η Ευρωπαικη πορεια, γιατι αναμοχλευουμε τετοια θεματα.. Πραγματικα δεν βρισκω εστω και μια αφορμη γι αυτο
Τον εζησα και σαν παικτη και σαν προπονητη... ηταν οτι χαρηκαμε στην ζωη μας απο μπαλα.... εμεις οι παλιοι ξερουμε να σιχτιριζουμε να θυμωνουμε... αλλα και να συγχωρουμε... αλλωστε ζητησε και συγνωμη δημοσια..... μην αναμοχλευουμε συνθηκες της τοτε εποχης με αγνωστα ακομα κομματια.... οτι και να λεμε ηταν και θα μεινει ενας μεγαλος στην ιστορια της ΑΕΚΑΡΑΣ μας
Exoυμε τον Αλμειδα , πηραμε νταμπλ ,εχουμε νεο γηπεδο αλλα εδω και 2 μηνες προσπαθουμε να παρομοιασουμε τον Αλμειδα με τον Μπαγεβιτς και να αποδειξουμε το λαθος του Μπαγεβιτς σε μια περιοδο που ναι μεταγραφικη και μπορει με σωστες κινησεις να εκτοξευθει η ΑΕΚ και ευρωπαικα.
Θυμαμαι το 93 λεγαμε 3 σερι κι ακομα ειναι αρχη, Φερτε στην ΑΕΚ τον Κωστη να παρουμε και 4ο πρωταθλημα σερι. Το 18 ιδια επαρση και φετος τα ιδια. Εκτος αυτου ασχολουμαστε παλι με Μπαγεβιτς.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ενας να βγει να πει τι εγινε στο μπασκετ και καταστραφηκαμε και για τον μεγαλυτερο συνδεσμο της ΑΕΚ που πρωτα λενε το ονομα του και μετα την ΑΕΚ κανενας θα πει?
Βρε μανία που έχουμε σ αυτήν την ομάδα να τρωγώμαστε με τα ρούχα μας..
Και γω τον λάτρευα, ΑΛΛΑ οσο και ναχει μετανιωσει, καλα να παθει. Και πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δεν ειναι personna non grata.
Η ιστορία γράφεται κύριοι, και ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ... ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
Ντούσαν για πάντα!
Ότι σπουδαιότερο κ μεγαλυτερο για ποδοσφαιριστή κ ΑΝΘΡΩΠΟ!
Του πρέπει τιμή .
Δόξασε και δοξάστηκε με την ΑΕΚΑΡΑ. !
Τα υπόλοιπα είναι για αγνώμονες μόνο.
Για ποδοσφαιριστή ναι, για άνθρωπο ΟΧΙ! Ένας από τους τόσους Γιουγκοσλάβους που πέρασαν από την Ελλάδα και από άλλες χώρες οι οποίοι για το χρήμα είναι ικανοί να πουλήσουν και τη μάνα τους…
Οι Γιουγκοσλάβοι είναι ικανοί να πουλήσουν τη μάνα τους. Ενώ οι Ελληναράδες είναι τόσο υπεράνω χρημάτων, που προκαλούν ρίγη συγκίνησης
Ο Μπάγεβιτς έχασε την ευκαιρία να μείνει στην Ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους ΑΕΚτζήδες όλων των εποχών. Στη ζωή οι άνθρωποι κρίνονται από τις επιλογές τους σε δυο τρεις κρίσιμες στιγμές της ζωής τους και σε μία από αυτές ο Μπάγεβιτς απέτυχε. Το γεγονός ότι πήγε και ανέστησε ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ τον τελειωμένο εκείνη την εποχή ΟΣΦΠ και έβαλε το σημαντικότερο ίσως λιθάρι για να εγκαθιδρυθεί η παράγκα Ολυμπιακού νο 1 στερώντας έτσι το χαμόγελο και κλέβοντας τις Κυριακές για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τόσα πολλά χρόνια από εκατομμύρια ΑΕΚτζήδες θα τον αμαυρώνει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Ο Μπάγιεβιτς ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚΑΡΑ. Πρόσφερε πολλά και πήρε πάρα πολλά, παρόλο που μας πίκρανε τον σεβόμαστε γιατί αποτελεί μέρος της ιστορίας μας. Τον τιμάμε και τον σεβόμαστε όπως του πρέπει αλλά τώρα πάμε παρακάτω δεν έχει νόημα να αναμοχλεύουμε το παρελθόν.
Εξάλλου τώρα έχουμε τον Αλμέιδα φλέβα χρυσού όπως τον αποκάλεσε ο πρόεδρος. Η ΑΕΚΑΡΑ είναι ένας ζωντανός οργανισμός και προχωράει μπροστά και εξελίσσεται ειδικά με τη γηπεδάρα που έχουμε δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρειάζεται να μένει στο παρελθόν αλλά να διδάσκεται από αυτό.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ!