Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ φυσικά θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Champions League. Έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς μπορεί να μπει ως ισχυρή στα Play Offs της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Αρχικά, ο Δικέφαλος θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο, μέσω του γκρουπ των ανίσχυρων. Αν λοιπόν έρθουν στον δρόμο της ΑΕΚ, ομάδες όπως οι Γαλατάσαραϊ, Κοπεγχάγη, Φερεντσβάρος, ή Καραμπάγ στον τρίτο προκριματικό, τότε επειδή είναι ομάδες με υψηλό συντελεστή, αν προκριθεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, θα παίξει στα Play Offs ως ισχυρή, για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Αντίθετα, αν παίξει με κάποια ομάδα όπως η Σέριφ, ή η ΜΠΑΤΕ, τότε δεν θα είναι τόσο εύκολο να μπει ως ισχυρή η ΑΕΚ στα Play Offs.
Αξίζει να θυμίσουμε το παράδειγμα του 2018, όταν η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει ως ανίσχυρη, τη Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό και αφού την απέκλεισε, βρήκε μπροστά της, στα Play Offs την ουγγρική, Βίντι, με τον Δικέφαλο να περνάει στους ομίλους του Champions League. Να προσθέσουμε ότι σίγουρα η ΑΕΚ αποφεύγει τη Γιουνγκ Μπόις στον τρίτο προκριματικό, αφού η Ίντερ βγήκε στο Champions League της νέας σεζόν, κάτι που στέλνει τους Ελβετούς στα Play Offs.
Τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού αναμένεται να γίνουν μέσα στο πρώτο μισό του Αυγούστου (08/08 ή 09/08 το πρώτο και 15/08 ή 16/08 το δεύτερο), ενώ αυτά των Play Offs, στα τέλη του ίδιου μήνα (22/08 ή 23/08 το πρώτο και 29/08 ή 30/08 το δεύτερο).
Αν η ΑΕΚ δεν τα καταφέρει στον τρίτο προκριματικό του Champions League, τότε θα μπει στην κλήρωση των Play Offs του Europa League και αν δεν τα καταφέρει και πάλι, τότε θα παίξει στους ομίλους του Conference League. Αν η ΑΕΚ φτάσει στα Play Offs του Champions League και δεν τα καταφέρει εκεί, τότε θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Europa League.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Είτε τώρα, είτε στα play offs, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο.
Αν περάσουμε στα play offs έχουμε σίγουρα ομίλους Europa.
Αν όμως παίξουμε με ισχυρό τώρα, μετά έχεις περισσότερες πιθανότητες για ομίλους Ch.L. με αδυναμο, απλα σε αποτυχια κινδυνεύεις να παίξεις play offs Europa....
Οπως και να το δεις, η ομάδα θελει ενίσχυση με 3-4 παικταράδες και ό,τι κατσει να το παλέψει οπως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξερει και μπορεί!!!
ΜΟΝΑΧΑ ΈΝΩΣΙΣ!!!
Παιδιά για να είμαστε ισχυροί στα πλέι οφ πρέπει να κληρωθουμε με ομάδα από το ζευγάρι μιας εκ των: Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι ( με σειρά βαθμολογίας τις έγραψα).Με οποιαδήποτε άλλη αν κληρωθουμε στον τρίτο προκριματικό στα πλέι οφ θα είμαστε ανίσχυροι..
Με όποιον και να βγει μπροστά μας η ΑΕΚ είναι το φαβορί ποιοι είναι αυτοί όλοι μπροστά στην ΑΕΚ.
Πρεπει να το δουμε ρεαλιστικα παιδια. Με τον λιγοτερο δυνατο ισχυρο πρεπει να πεσουμε . Καραμπαγκ, Αστανα, Φερεσβαρος Κοπεγχαγη για μενα, που συγκριτικα με Γαλατασαραι πχ ειναι πολυ πιο αδυναμες και εχουν παρομοιο μπατζετ με την ΑΕΚ
Γάλατα δαγκωτό και σκούπα μέσα έξω όπως τους κάναμε στο μπάσκετ.
Να προσκυνήσουν στην Αγία Σοφία μας.
η Γαλατα εχει το μεγαλυτερο και με διαφορά μπατζετ σε σχεση με τους αλλους υποψηφιους αντιπαλους μας(170 εκατομυρια, εμεις 55). Μη σκεφτομαστε μονο συναισθηματικα.
Απίστευτη φωτογραφία. Ο Γκατσίνοβιτς με το παιδί του στα χέρια ενώ γυρνάει και φιλάει στο μάγουλο τον Γιόνσον.
Φίλε, είναι οφθαλμαπάτη. Ο Γιόνσον στέκεται πίσω από τον Γκάτσι. Η γωνία λήψης της φωτογραφίας δημιουργεί αυτήν την ψευδαίσθηση.
Το ξέρω φίλε μου. Ήθελα τονίσω την πρώτη εντύπωση που σου δίνει η φωτογραφία. Σε ευχαριστώ πάντως.
Απίστευτη φωτογραφία. Ο Γκατσίνοβιτς με το παιδί του στα χέρια ενώ γυρνάει και φιλάει στο μάγουλο τον Γιόνσον.
Η ντ. Ζαγκρεμπ δεν είναι στον γ προκριματικό;; Στα play off θα είναι 4 ισχυροί . Πρώτη στην κατάταξη είναι η Ντ ζαγκρεμπ και μετά κοπεγχαγη, Σαχτάρ, young boys και γαλατά ( έβαλα 5 ομάδες μήπως και αποκλειστεί κάποια) . Δεν μπορώ να καταλάβω πως η φερεντσβαρος και η Καραμπάκ θα μας οδηγήσουν στους ισχυρούς. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ιδανικό να κληρωθουμε είτε στον γ προκριματικό είτε στα play off με κοπεγχαγη.
Μακάρι να αποφύγουμε την Γαλατά και να παίξουμε με μια εκ των Φερεντσβάρος,Καραμπάχ ή Κοπεγχάγη. (με αυτή κατ εμέ σειρά προτεραιότητας)Και έτσι αν με το καλό προκριθούμε,να είμαστε στους ισχυρούς στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς λιγκ.
Εγω παντως ελπιζω να πεσουμε με Γαλατασεραι. Και να τους νικουμε με τον προεδρο τους στο Γηπεδο.
Διαφωνώ φίλε μου,κατά την γνώμη μου η Γαλατά είναι η μόνη ομάδα που πρέπει να αποφύγουμε.Δεν λέω ότι δεν θα το παλέψουμε απλά με την Γαλατά θα είμαστε αουτσάιντερ,ενώ με την Κοπεγχάγη θα είμαστε 50-50 και με Φερεντσβάρος και Καραμπάχ θα είμαστε το φαβορί.
Η ΑΕΚ θα μπει στους ομιλους και ως ισχυρη. Μεχρι να καταλαβουν οι αλλες ομαδες τι τους περιμενει θα εχουμε περασει τους ομιλους.
Και τι ηδονη θα ειναι να αποκλειουμε την Γαλατασεραι και να τους νικουμε στην Κωνσταντινουπολη.
Παμε με τους Ουγγρους οπως το 98!!