Μετά από 11 χρόνια, πέντε πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα Ισπανίας και ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζόρντι Άλμπα αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, με τη διοίκηση να διοργανώνει, την Πέμπτη, μια αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.
Συγκινημένος, ο 34χρονος μπακ είπε, μεταξύ άλλων, πως "πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Το είπα αμέσως μετά το ματς και θα το πω ξανά: μου δώσατε τις πιο συναρπαστικές στιγμές στην καριέρα μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα το φανταζόμουν καλύτερα.
Ήμουν στην Μπάρτσα όταν ήμουν μικρός, μετά πήγα στην Κορνεγιά και αυτά ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Η Βαλένθια με υπέγραψε. Αλλά όταν έφυγα από την Μπάρτσα, πίστεψα στον εαυτό μου. Πίστευα ότι θα μπορούσα να φτάσω στην 1η κατηγορία, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσει στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Σίγουρα αυτό δεν είναι αντίο, αλλά θα τα πούμε αργότερα".
Για τον Μπουσκέτς: "Ο Μπουσκέτς είναι μεγαλύτερος θρύλος από εμένα. Κέρδισε περισσότερα. Στο μόνο που τον περνάω είναι στα γκολ (γέλια)".
Για τον Μέσι: "Η σύνδεσή μου με τον Μέσι; Πάντα προσπαθούσα να του δώσω την μπάλα γιατί ήξερα ότι θα σκοράρει. Δεν με ένοιαζε αν θα είχε αμυντικούς γύρω του. Ήξερα ότι θα βάλει γκολ".
— FC Barcelona (@FCBarcelona) June 1, 2023
JORDI ALBA: "I was at Barça when I was young, then I went to Cornellá, and well, those were two spectacular years. Valencia signed me. But when I left Barça, I believed in myself. I thought I could reach the 1st division, but never imagined reaching the level of Barcelona." pic.twitter.com/tvQEcBo2ER
— FC Barcelona (@FCBarcelona) June 1, 2023
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

