Αν και ακόμα δεν έχει πραγματποοιηθεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας ομοσπονδιακός αστυνομικός της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων [ICE] πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε μια γυναίκα οδηγό στη Μινεάπολη, ο πρόεδρος Nτόναλντ Τραμπ πήρε ήδη θέση.
Tο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ [DHS] έκανε λόγο για πράξη αυτοάμυνας, η εκδοχή αυτή, ωστόσο, αμφισβητείται έντονα από τις τοπικές αρχές και τον δήμαρχο της πόλης, ο οποίος ζήτησε την άμεση αποχώρηση της ICE. Ωστόσο, ο Τραμπ έσπευσε να υιοθετήσει τη θέση της ICE σε ανάρτησή του στο Truth Social.
Η ανάρτηση του Τραμπ για το περιστατικό στη Μινεσότα
«Μόλις είδα το βίντεο από το συμβάν που έλαβε χώρα στη Μινεάπολη της Μινεσότα. Είναι φρικτό να το βλέπεις. Η γυναίκα που ούρλιαζε ήταν, προφανώς, επαγγελματίας ταραχοποιός, και η γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο ήταν πολύ απείθαρχη, εμπόδιζε και αντιστεκόταν, στη συνέχεια τράπηκε βίαια, εκούσια και άγρια πάνω στον αστυνομικό της ICE, ο οποίος φαίνεται να την πυροβόλησε σε αυτοάμυνα. Με βάση το βίντεο, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι ζωντανός, αλλά τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο. Η κατάσταση μελετάται στο σύνολό της, αλλά ο λόγος που συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά είναι επειδή η Ριζοσπαστική Αριστερά απειλεί, επιτίθεται και στοχοποιεί τους αστυνομικούς και τους πράκτορες της ICE σε καθημερινή βάση. Απλώς προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους να ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΗ. Πρέπει να σταθούμε δίπλα και να προστατεύσουμε τους αστυνομικούς από αυτό το Ριζοσπαστικό Αριστερό Κίνημα Βίας και Μίσους!».

Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

