Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού που ανασύρθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτη, από αρδευτικό κανελέτο στον Πύργο, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της.
Η ίδια εξηγεί στην κάμερα του Patrisnews, πώς χάθηκε από την προσοχή τους η μικρή Παναγιώτα, λέγοντας πως το παιδί δεν συνήθιζε να πηγαίνει κοντά στο αρδευτικό.
«Είχε ζητήσει το μικρό γάλα, πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα κι όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι επειδή το κανάλι βρίσκεται κοντά μας. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ», πρόσθεσε.
Θυμίζουμε ότι το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, μέσα σε κανελέτο, στην Κατακόλου, ενώ αναζητούνταν από χθες. Ο θάνατός της φαίνεται να οφείλεται σε πνιγμό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

