Με τον χειρότερο τρόπο θα κλείσει τον κύκλο του στην Βαλένθια ο Τόνι Λάτο, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Εσπανιόλ (2-2) για την 37η αγωνιστική.
Ο 25χρονος αριστερός μπακ, που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον χειμώνα, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα, καθώς το συμβόλαιο του λήγει και μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για να ανανεώσει. O ίδιος προανήγγειλε σύντομα εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.
«Επιβεβαιώνονται τα άσχημα συναισθήματα που είχα στον αγώνα μετά από το κάταγμα που έπαθα στα πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους στο "Μεστάγια" για την υποστήριξη που έλαβα. Τις επόμενες εβδομάδες θα δώσω νέα για το μέλλον μου. Το σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι στη Σεβίλλη και η επίτευξη του στόχου», έγραψε στο Instagram.
Ο Λάτο στην τριετία που έπαιξε στις «νυχτερίδες» είχε 103 συμμετοχές, 8 ασίστ και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

