Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Εύχομαι να περάσει η ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Χάιντουκ εξήρε τον Χιμένεθ, ωστόσο υποστήριξε ότι η Ένωση δεν είναι καλύτερη από την Αντερλεχτ και τη Ζενίτ

Απογοητευμένος αλλά με τη δικαιολογία ότι η ομάδα του είναι νεαρή και άπειρη, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Χάιντουκ Γκόραν Βούτσεβιτς: «Ενώ η Χάιντουκ στα πρώτα 45 λεπτά έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι του φθινοπώρου, δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί και να πετύχει ένα γκολ. Η ομάδα μας, όμως, είναι πολύ νέα και έχει το ελαφρυντικό πως δεν έχει εμπειρία. Όπως και να 'χει, πρέπει να ξαναδώ το ματς για να βγάλω συμπεράσματά μου, σχετικά με τους λόγους που εξελίχθηκε έτσι».

-Είχατε χαρακτηρίσει ΑΕΚ πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Μετά το ματς αλλάξατε άποψη;

«Όχι δεν άλλαξα γνώμη. Έχω ακριβώς την ίδια. Η ΑΕΚ είναι λίγο σε χειρότερη μοίρα από την Άντερλεχτ και τη Ζενίτ. Αυτή είναι η γνώμη μου».

-Ναι, αλλά η ΑΕΚ είναι φαβορί να περάσει επόμενη φάση.

«Της εύχομαι να περάσει. Έχει πολύ καλό προπονητή, αλλά η γνώμη μου είναι όπως σας την εξέφρασα».

-Πως θα αντιδράσει ψυχολογικά από δω και πέρα η ομάδα, ξέροντας πως έχει να παίξει στο Βέλγιο με απουσίες;

«Αυτό που θέλω να κάνω είναι να προετοιμάσω τα επόμενα παιχνίδια σε Κροατία και εξωτερικό για να ξεπεράσουμε αυτή την εικόνα και να ανταποκριθούμε καλύτερα».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ