Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κουτσούμπας: Ντροπή και αίσχος ότι ο Τσίπρας απευθύνθηκε στους φασίστες ψάχνοντας για ψηφαλάκια

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ υποστήριξε, σε συνέντευξή του, πως όσοι έχουν απομείνει στη Χρυσή Αυγή και στον Κασιδιάρη, είναι «πατενταρισμένοι φασίστες»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Ντροπή και αίσχος» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, χθες σε συνέντευξή του, στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως «είναι ντροπή και αίσχος το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στους φασίστες ψάχνοντας για ψηφαλάκια, με τον ισχυρισμό ότι είναι 'παρασυρμένοι', όταν έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Υπενθύμισε δε, τις δολοφονικές επιθέσεις σε κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε μετανάστες εργάτες και μετά, την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης», προσθέτοντας ότι όσοι πλέον έχουν απομείνει στη Χρυσή Αυγή και στον Κασιδιάρη, είναι «πατενταρισμένοι φασίστες».

«Και μόνο που τον άκουσα (σ.σ. τον Αλέξη Τσίπρα) να το λέει, έχω να πω ένα μεγάλο αίσχος, ψάχνει για ψηφαλάκια, δεν τον νοιάζει αν είναι ναζί, αν είναι φασίστας». 

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για τις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου, λέγοντας πως «ο καθένας έχει την απόψή του και μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε σχολιασμού. Απαράδεκτη αυτή η συζήτηση».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ