Σε συζητήσεις για την επόμενη μέρα στην ομάδα βρίσκεται ήδη η διοίκηση της Βασίλισσας. Επιθυμία του Μάκη Αγγελόπουλου είναι η ΑΕΚ να πάει σε ισπανικό μπασκετικό μοντέλο και θέλει έναν προπονητή που θα χτίσει ένα σύνολο που θα παίζει γρήγορα, με ένταση και εντυπωσιακά. Να είναι γοητευτική για το κοινό και να το προσελκύσει στα Λιόσια.
Ήδη γίνονται επαφές με τον τεχνικό της Μανρέσα, Πέδρο Μαρτίνεθ ο οποίος ταιριάζει σε αυτό που θέλει η Βασίλισσα. Στη λίστα της υπάρχει ένα ακόμα όνομα Ισπανού τεχνικού με τον οποίο επίσης έχει γίνει προσέγγιση.
Στόχος είναι να κλείσει σύντομα το θέμα του προπονητή και να προχωρήσει το χτίσιμο του ρόστερ. Γενικότερα το επόμενο διάστημα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για τη Βασίλισσα και το μέλλον της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Καλά δεν βρέθηκε ένας μα ένας σωστός από τους συνεργάτες του Αγγελοπουλου να του πει τι κανείς ρε δεν γίνετε κάθε χρόνο να κανείς τα ίδια λάθη.
Το πως γίνετε να κανείς μια σωστή ομάδα το έδειξε χρόνια πριν ο Φιλίππου μαζεύοντας μικρούς σε ηλικία παίχτες ,βρίσκεις και έναν έλληνα προπονητή του δίνεις χρόνο , κανείς και μια ωραία συνέντευξη λες στον κόσμο ότι πάμε να κάνουμε μια ωραία ομαδούλα με ταλαντούχους Έλληνες παίχτες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους λες να στηρίξουν την ομάδα και γλυτώσεις ένα καρο λεφτά ….. Αυτααααααα
Η πιο γοητευτική ομάδα που είδαμε τα τελευταία χρόνια νομίζω πως ήταν η ομάδα του Δεδα.