Τα κακώς κείμενα της εφετινής χρονιάς θέλει να διορθώσει η Τότεναμ και σκέφτεται ήδη τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει ώστε να βελτιώσει την εικόνα της εν όψει της νέας χρονιάς.
Τα «σπιρούνια» μπήκαν δυναμικά στην απόκτηση του Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Αγγλο μέσο, καθώς και οι Νιούκαστλ, Αστον Βίλα έχουν εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ η ομάδα του Λονδίνου κινείται για την απόκτηση του διεθνή άσου από τη Σαουθάμπτον, που τη νέα σεζόν θ' αγωνίζεται στην Championship, και η διοίκηση των «Σπερς» προσφέρει 40 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, με τους «Άγιους» να μην έχουν άλλη επιλογή και να αναγκάζονται να πουλήσουν τον καλύτερό τους παίκτη.
Ο διεθνής άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ήδη συζητά τις καλύτερες προτάσεις που έχει στα χέρια του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

