Διαβάστε τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Με διαιτητή Αργυρό και VAR τον Σάκη.
Τους παίζουμε όπου και όποτε θέλουν.
Αν εκείνη την ώρα έβγαινε ανακοίνωση, σηκωνόμασταν κι εμείς και ξανά τρέχαμε στο γήπεδο αν χρειαζόταν. Και καθόμασταν άλλες δέκα ώρες γύρω από την ομάδα μας να χοροπηδάμε!!!!!
Έτσι είναι οι οικογένειες. Σε όλα μαζί!!!! Πάντα!!!!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!
Είμαστε ΑΕΚ.....δε χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν
Κώστα μια διαφωνία μόνο στα γραφόμενά σου. Δεν είναι μόνο ένας τίτλος που παίζεται σε 9 ημέρες όπως έγραψες. Είναι πολλά παραπάνω.
Αρχικά είναι το νταμπλ. Πρωτάθλημα πανηγυρίσαμε ξανά πριν 5 χρόνια. Κύπελλο πριν 7. Υπάρχουν όμως πολλές χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ που δεν έχουν πανηγυρίσει ποτέ νταμπλ στη ζωή τους. Υπενθυμίζω ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το τελευταίο νταμπλ που πήραμε ήταν πριν 45 χρόνια! Οι δε τυχεροί που έχουν πανηγυρίσει και τα δύο νταμπλ που έχουμε κατακτήσει είναι ελάχιστοι υπερήλικες που θυμούνται το πρώτο νταμπλ του 1939, πριν 84 χρόνια! Είναι λοιπόν τεράστια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.
Δεύτερον, είναι η αρνητική παράδοση σε τελικούς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Δεν ανέχομαι να με λέει ο ΠΑΟΚ πελάτη και να ακούω τις ειρωνικές δηλώσεις του κλεφτοκοτά Ρουμάνου, πώς να το κάνουμε;
Τρίτον, είναι μεγάλη ευκαιρία να κλείσουμε πολλά κακοήθη στόματα, κυρίως βαζελόγαυρων, που ισχυρίζονται ότι ο ΠΑΟΚ είχε τάχα μειωμένη απόδοση στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ των play-off σε αντάλλαγμα με ότι θα τάχα θα του δώσουμε το Κύπελλο. Μια νίκη μας στον τελικό Κυπέλλου κλείνει και αυτή τη συζήτηση, αντίθετα τυχόν αποτυχία μας θα τη φουντώσει πάλι.
Τέταρτον, θα πλησιάσουμε τον Παναθηναϊκό σε αριθμό κυπέλλων. Αυτοί έχουν 19, εμείς 15.
Πέμπτον, με την κατάκτηση του νταμπλ, θα μειωθούν κατά πολύ οι λίγοι αθεράπευτοι αλλόθρησκοι που δεν αναγνωρίζουν ότι φέτος όντως η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι.
Έκτον, θα έχουμε άλλη μία ευκαιρία για ακόμα μία φιέστα στη ΝΦ, ειδικά εφόσον στον Βόλο δεν θα έχουμε οπαδούς. Να είναι εκεί και οι δύο κούπες για άλλον ένα γύρο θριάμβου, να χαρούμε κι εμείς πάλι, να πουλήσει και η μπουτίκ κι άλλα πράγματα, να γεμίσουν πάλι τα μαγαζιά της περιοχής κλπ.
Συμπερασματικά, αυτό το Κύπελλο δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί. Είναι εξαιρετικά σημαντικό και με την κατάσταση του ΠΑΟΚ θα είναι πραγματικά κρίμα να μην τα δώσουμε όλα με μοναδικό σκοπό να πανηγυρίσουμε ακόμα μια φορά. Και πρέπει εκτός από τους οπαδούς και εσείς οι δημοσιογράφοι να το τονίζετε ώστε να μεταφερθεί αυτό το κλίμα και η γενική απαίτηση και σε αυτούς που πρέπει και που ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Forza ΑΕΚάρα!
Πάρα πολύ σωστά όλα! Δεν αφήνουμε τίποτα. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να αλλάξει και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή είναι να κατακτά η ΑΕΚ όλα όσα δικαιούται ειδικά τις εποχές κυριαρχίας της. Έχει κατακτήσει πολλά όταν άλλοι ήταν κυρίαρχοι όμως έχει χαρίσει και πολλά όταν ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Γι' αυτό δεν έχουμε δει ένα νταμπλ κοντά μισό αιώνα.
Κύπελλο με βαρύ σκορ αν χρειαστεί επί του ΠΑΟΚ
Πιστεύω θα εμφανιστούμε σοβαροί να ξεπληρώσουμε τα γραμμάτια και στον γαυρο του βορρά.