Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντσελότι: Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι με 72 ώρες ξεκούρασης τώρα είναι η σειρά τους

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ απάντησε στην... γκρίνια του Γκουαρντιόλα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα καθόλου δεν χάρηκε για το γεγονός πως το, εκτός έδρας, παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, με την Έβερτον, μετατέθηκε για την Κυριακή (14/5), λόγω του διαγωνισμού της Eurovision, μια μέρα πριν.

Ο Καταλανός τεχνικός εξέφρασε, δημόσια, την γκρίνια του, για το γεγονός πως η ομάδα του θα έχει λιγότερες μέρες, για αποκατάσταση, ενόψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον Γκουαρντιόλα απάντησε ο Κάρλο Αντσελότι, υπενθυμίζοντας πως το ίδιο συνέβη και με τη Ρεάλ, πριν τη πρώτη μάχη των δυο ομάδων, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Μετά τη νίκη, 1-0, επί της Χετάφε, ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: "Έχει παραπονεθεί για το καλεντάρι, είναι πολύ σφιχτό, το έχουμε πει πολλές φορές. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με λιγότερο από 72 ώρες ξεκούρασης, τώρα είναι η σειρά τους. Νομίζω ότι το ημερολόγιο δεν είναι σωστό, τελεία και παύλα. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πάρα πολλά παιχνίδια, για εμάς και για τη Σίτι. Έχει δίκιο, το καλύτερο γι' αυτούς ήταν να παίξουν το Σάββατο. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών την Τετάρτη, δεν ξέρω γιατί. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι προπονητές παραπονιούνται για το ημερολόγιο, όλοι τους. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι στο μέλλον".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ