Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καβάλα: Παιδί 2.5 ετών κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο της μητέρας του

Η πυροσβεστική έσπασε παράθυρο για να το βγάλει


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή, στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της Καβάλας, όταν ένα μικρό παιδί 2,5 ετών εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο κα χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για το βγάλει έξω από το όχημα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το παιδί κλείστηκε στο αυτοκίνητο, όταν η μητέρα του βγήκε εκτός για λίγο. Ωστόσο ενεργοποιήθηκε το αυτόματο κλείδωμα του οχήματος με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα το μόλις 2,5 ετών παιδί της.

Άμεσα, η μητέρα μαζί με τους διερχόμενους πολίτες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία προκειμένου να απεγκλωβίσουν το μικρό παιδί.

Στο σημείο έσπευσε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Νικόλαος Μπαλατσούκα, καθώς υπό την επίβλεψη του αλλά και με τις οδηγίες του, απεγκλώβισαν άμεσα το παιδί.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ