Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προπονήθηκε κανονικά ο Πασχαλάκης

Πιθανό να αγωνιστεί στην Τούμπα. Επιστροφή και για Κανός, Βαλμπουενά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (10/5) μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί την Τρίτη (9/5) και ο Ζοζέ Ανιγκό είδε να δίνουν το παρών οι τρεις από τους τέσσερις που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Διαψεύδοντας τις προβλέψεις ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, που σημαίνει ότι είναι πιθανό να ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο Σέρχι Κανός και ο Ματιέ Βαλμπουενά που είχαν μείνει εκτός 20άδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (ο πρώτος είχε κριθεί ανέτοιμος και ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ουσεϊνού Μπα από την πλευρά του εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η παρουσία του στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ