Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κανός: Θα πέθαινα για να αγωνιστώ στη Βαλένθια, ελπίζω να μείνω ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ

Να αγωνιστεί μία μέρα στη Βαλένθια είναι το όνειρο του Σέρχι Κανός


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για το μέλλον του στη Μπρέντφορντ μίλησε ο Σέρχι Κανός, λέγοντας πως θέλει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την αγγλική ομάδα, ενώ επίσης ο άσος του Ολυμπιακού εξέφρασε την επιθυμία του για να αγωνιστεί στη Βαλένθια. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κανός:

Για τις επαφές που είχε με τη Βαλένθια το χειμώνα, αλλά κατέληξε στον Ολυμπιακό είπε: «Ναι, υπήρξε μια ευκαιρία. Πάντα το έλεγα, ότι θα ήθελα να παίξω στη Βαλένθια, ωστόσο η κατάσταση που βρίσκεται είναι μπερδεμένη. Πολλά θα έπρεπε να αλλάξουν για να πάω» ήταν τα πρώτα λόγια του και συνέχισε για το όνειρο να υπογράψει στις «νυχτερίδες»:

«Ναι, βέβαια. Αλλά δεν εξαρτώνται όλα από ένα. Είμαι πολύ ευθύς και διαφανής, αλλά αν δεν το βλέπω αυτό από τους άλλους, ακόμα κι αν είναι στη Βαλένθια, δεν μπορώ. Έχω ισχυρές αρχές και βάσεις. Ακόμα κι αν θα πέθαινα για να βρεθώ εκεί. Θα σκοτωνόμουν για την ομάδα τώρα, τη βλέπω στην τηλεόραση και θέλω να παίξω. Ελπίζω μια μέρα να συμβεί, γιατί θα είναι όνειρο για μένα να φορέσω τη φανέλα της Βαλένθια και να αγωνιστώ στο Μεστάγια».

Για το μέλλον του και την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπρέντφορντ σχολίασε: «Ειλικρινά θα ήθελα να με αφήσουν ελεύθερο. Νομίζω ότι έχω δώσει πολλά στη Μπρέντφορντ και η ομάδα μου έχει δώσει πολλά και για ένα εκατομμύριο ή δύο που μπορούν να βγάλουν από μένα... Νομίζω πως αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει με όμορφο τρόπο. Αν ενεργοποιήσουν την οψιόν για έναν χρόνο, τότε θα υπάρξει πρόβλημα, γιατί σίγουρα οι ομάδες που θέλω να πάω δεν θα συμφωνήσουν μαζί τους. Αυτό ήδη συνέβη στα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνω ότι είναι επιχείρηση, αν νομίζουν ότι αυτός είναι ο τρόπος να προχωρήσουν, ας το κάνουν».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το πως είναι ο Σέρχι Κανός στο γήπεδο τόνισε: «Μου αρέσει πολύ το ένας εναντίον ενός, το γκολ, το να βγαίνω και από τις δύο πλευρές, μου αρέσει να τελειώνω τις φάσεις. Στην άμυνα μου αρέσει να βοηθάω, χάρη στο γεγονός ότι ήμουν στην Premier League και έχω κερδίσει πολλά στο αμυντικό κομμάτι, έχω μάθει να αμύνομαι».

Τέλος, για τον Χάμες Ροντρίγκες ανέφερε ότι τον βοήθησε πολύ όταν έφυγε η μητέρα του από τη ζωή: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ όταν πέθανε η μητέρα μου. Έχει εμπειρία στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Προπονηθήκαμε μαζί στο γυμναστήριο, κάναμε αστεία... Η φυγή του ήταν μια μεγάλη απώλεια. Αυτός και ο Ολυμπιακός ήταν σε διαφορετικούς δρόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός εξτρέμ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ