Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πιόλι: Όλα ανοικτά για Λεάο

Ο Στέφανο Πιόλι δήλωσε ότι η συμμετοχή του Ράφαελ Λεάο στον πρώτο ημιτελικό με την Ίντερ είναι ανοιχτή και θα κριθεί πριν το ματς

Ένα μεγάλο ημιτελικό έχει μπροστά της η Μίλαν, που αντιμετωπίζει τη... γειτόνισσα Ίντερ για μία θέση στον τελικό του Champions League (10/5, 22:00).

Παρόλα αυτά, ενδέχεται οι «ροσονέρι» να παραταχθούν στο πρώτο ματς με μία σημαντική απουσία. Ο Ράφαελ Λεάο αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Λάτσιο, έχοντας πρόβλημα στον προσαγωγό, και παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με την Ίντερ.

Ο Στέφανο Πιόλι, πάντως, τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά στην περίπτωση του Πορτογάλου. «Εάν έρθει από τον πάγκο θα είναι γιατί μπορεί να παίξει. Πρέπει να παραμείνει στο 100% και όλα είναι ανοιχτά. Αύριο θα δοκιμάσει να πιέσει», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Την Τρίτη (9/5), πάντως, ο Λεάο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Παρόλα αυτά, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όλα είναι πιθανά, ακόμη και να είναι βασικός κόντρα στην Ίντερ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ