Η ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου, γράφτηκε στην ιστορία και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ημέρας αυτής, είναι φυσικά και η οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
«What a day» έγραψε η οικογένεια στο λογαριασμό της στο Instagram, ευχαριστώντας όλους εκείνους που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα. Η ανάρτηση συνοδεύεται από ένα βίντεο, με εντυπωσιακές στιγμές της μεγάλης ημέρας και βέβαια, λαμπεροί πρωταγωνιστές είναι τα τρία παιδιά της οικογένειας.
Ο 9χρονος George -δεύτερος πλέον στη σειρά διαδοχής, μετά τον πατέρα του- η 8χρονη Charlotte και ο 5χρονος Louis που είναι και ο πιο «σκανδαλιάρης».
View this post on Instagram
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

