Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χωρίς Μάρτενσον για Ατρόμητο ο Παναιτωλικός

Η αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την αποστολή για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 6η αγωνιστική των playouts ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι γνωστοί απόντες Μπακάκης, Νταγκό, Λιάβας και Νοσίρου, ενώ έκτος έμειναν και οι Χατζηθεοδωρίδης και Μάρτενσον, με τον τελευταίο να νιώθει ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση των Αγρινιωτών.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίαζ, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Αναστασόπουλος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ