Πανευτυχής για τη νίκη του Πανσερραϊκού επί του Άρη, είναι ο Πέτρος Θεοδωρίδης και γι αυτό, άλλη μία φορά, αναμένεται να ανταμείψει τους παίκτες του, μοιράζοντάς τους πριμ νίκης. Το ποσό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, Παντελιάδης και Κάστρο είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη αγωνιστική.
Ανακοίνωση απάντηση σε όσα είδα το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τα οποία υπήρξαν παράπονα για την συμπεριφορά των ανθρώπων του Πανσερραϊκού προς το πρόσωπο του Κρίστι Βανγκέλι του Άρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»: «Δεν ασχολούμαστε με τα κατασκευάσματα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και του ποδοσφαιριστή, Κρίστι Βανγκέλι. Ας ψάξουν να βρουν πως συμπεριφερόταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τις δύο ημέρες διεξαγωγής του, όπου με χυδαίες φράσεις καταφερόταν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τα Θεία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
