Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Τέλος» ο Παπακώστας

Και επίσημα αποτελεί παρελθόν από το πάγκο της ΑΕΛ, ο Έλληνας τεχνικός – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοί του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Παρελθόν από τον πάγκο της Λάρισας αποτελεί ο Γιάννης Παπακώστας. Ο Έλληνας προπονητής «πλήρωσε το μάρμαρο» για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του «Κάμπου» το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πιο πρόσφατη, αυτή στη Κρήτη και την ήττα από τον Εργοτέλη, με την οποία η Λάρισα έπεσε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Παπακώστας, έτσι, δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας, στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΛ στο νέο γήπεδο της, το «AEL FC ARENA».

Υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν είναι οι Παύλος Δερμιτζάκης, Τάκης Λεμονής και Νίκος Νιόπλιας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οι οριακές καταστάσεις, απαιτούν καίριες αποφάσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και ο προπονητής, Γιάννης Παπακώστας, αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη. Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Γιάννη Παπακώστα και εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το έργο του κ. Παπακώστα τους τελευταίους εννέα μήνες, μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και παράλληλα πικραμένους επειδή η εικόνα αυτή δεν συνδυάστηκε με τα ανάλογα αποτελέσματα. Τώρα είναι η στιγμή να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη την Κυριακή, εναντίον του ΠΑΟΚ. Εκεί, στο AEL FC ARENA, δώδεκα παίκτες θα παλέψουν ενωμένοι για να ξεφύγει η ομάδα μας από την πλασματική θέση στην οποία βρίσκεται».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Γιάννης Παπακώστας, έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Μετά από τη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο κο Κώστα Πηλαδάκη, αποφάσισα να θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ. Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα των προσδοκιών που είχαμε όλοι μας για την ΑΕΛ της νέας εποχής, γι’ αυτό και θεωρώ την αποχώρησή μου από την τεχνική ηγεσία την πιο ενδεδειγμένη – στην παρούσα φάση – λύση για το καλό της ομάδας. Είμαι βέβαιος ότι η ΑΕΛ θα βρει τον δρόμο της και εξακολουθώ να έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στη δυναμική της ομάδας και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών. Τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία, όπως ευχαριστώ και τους άμεσους συνεργάτες μου, όλα τα στελέχη της ομάδας, τον κόσμο και ιδιαιτέρως τον κο Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ σε έναν σύλλογο με ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της γιατί και το μπορεί και το αξίζει».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ