Για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα κάνοντας λόγο για στρες και κούραση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:
«Ήταν πολύ δυνατό και σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε παραπάνω στρες από την ΑΕΚ. Αυτό φάνηκε, δεν πέρναμε αποφάσεις σωστές. Ήταν από τα παιχνίδια που δε θες να παίζεις, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Κατανοώ τους ποδοσφαιριστές μου από την προσπάθεια που έχουν κάνει και την κούραση.
Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη δεν ξέρουμε αν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, όμως η προσπάθεια των παικτών μου και η ανάλυση του συγκεκριμένου παιχνιδιού μπορεί να μας βοηθήσει να τα πάμε καλύτερα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γιατί; Μπορούσατε;
Αυτοι ειχανε στρες και δε μπορουσαν οι δικοι μας που ειχαν γαστρεντεριτιδα μπορουσαν.
ωραια τα δε σχολιαζω τη διαιτησια οταν σε παει τρενο ολη τη χρονια αμα εχεις παντελονια βγαινεις και λες ναι ηταν κοκκινη του μπερναρ (το χτυπημα ηταν εσκεμενο και φαινεται απο το πως στριβει με ολη του τη δυναμη το χερι προς τα πισω και τη ζημια που κανει) και θα τιμωρηθει εσωτερικα με προστιμα για αντιαθλητικη συμπεριφορα δε θελω οι παικτες μου να παιζουν βρωμικα και γινεσαι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεγαλυτερος μαγκας στα ματια ολων. για τα ματια του κοσμου εισαστε κυριε Γιοβανοβιτς κριθηκατε απο τις περιστασεις και φανηκατε λιγος και μικρος. οι πραγματικοι ηγετες με κακαλα ξερουν ποτε ειναι η στιγμη να αλλαξουν επιπεδο να γινουν σημειο αναφορας , να μνημονευονται εσεις την ειχατε και κρυφτηκατε στη γωνια σας λοιπον και βγαλτε το σκατο απο τη καλτσα γιατι μεχρι εκει εφτασε χθες.
Η ανικανότητα να παίξεις στα ίσα την ομαδάρα μας φέτος σε όλα τα ματς στρες το λες...;;;; Καλύτερη ομάδα λέγεται, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ απόψε χαμπάρι δεν πήρες;;;; Ακόμη;;;;
τρομο τους προκαλείς ΑΕΚαρα μου!!! εχουν χεστει ολοι μεχρι την καλτσα!! τα ίδια ελεγε και ο κλαρινοσκουφακιας!!
κανε το παιχνιδι σου εσύ ΑΕΚαρα μου και το 3χ3 και οι αλλοι θα κλαταρουν οπως λεει και ο φιλος απο κατω! με την συνθήκη να παιξουν και οι δυο γαυροι οπως πρεπει με τις βαζελες
Άσε μας ρε βρώμικε. Παικταράς ήσουνα αλλά και βρώμικα έπαιζες όπου σε έπαιρνε. Αυτά διδάσκεις στους παίκτες σου. Πως να πέφτουν, πως να κάνουν καθυστέρηση, πως να χτυπάνε εκτός φάσης πονηρά. Σήμερα έδωσες εντολή ναι ή όχι να κερδίσει τη δεύτερη κίτρινη από τον Μουκουντί ο Ιωαννίδης; Να μην πω ότι και για τον Ρότα εντολή ήταν (μιας και είναι η μόνη θέση που δεν είχε αναπληρωματικό η ΑΕΚ.
ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΤΩΡΑ
ΑΡΗΧ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ