Στο μικροσκόπιο του αθλητικού εισαγγελέα Πειραιά μπαίνουν όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Σύμφωνα με την εκπομπή η «Δίκη στο Open», ο κ.Μαργαρίτης Κωστίμπας διενεργεί έρευνα για τα επεισόδια μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις, ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ διενεργεί προανάκριση και το Α.Τ. Πειραιά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Εδώ κάνατε γαργάρα εγκληματική ωργάνωση καμένους φούρνους 3 τόνους κόκα-κόλα καί θά απονέμετε δικαιοσύνη τωρα? μόνο νά λέτε ανέκδοτα είστε εικανοι.
Τι νούμερο τσιμέντο είπαμε φοράει ο κ. Κωστίμπας; Ε ρε τι έχει να τραβήξει ο άνθρωπος...
πρώτα να δει τι έγιναν οι μάρτυρες του καραβιού με τη ζάχαρη !!!
Μη το ψάξει πολύ όμως χεχε
Κλασικά ξέρουμε ότι οι βόθροι θα την βγάλουν καθαρή γιατί θα επικαλεστούν ότι δεν διέκοψαν το παιχνίδι αλλά ότι είχε λήξει πριν τα επεισόδια. Τώρα να κι αν γίνει με οπαδούς με τα βαζέλια να κι αν δεν γίνει. Εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε μπουγάτσες και να πάμε μέσα στη Λεωφόρο να κάνουμε το διπλό και να φύγουμε. Όσο για τους βόθρους, θα φάνε ένα λουκάνικο όταν ξαναρθούνε Αγιά Σοφιά που θα φτάνει μέχρι το Τουρκολίμανο.
Πριν απ όλα ασφάλεια και διαθήκη. Μετά έρευνα.