Δυστυχώς η ΑΕΚ έκανε το χειρότερο παιχνίδι της, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και γνώρισε πολύ «βαριά» ήττα στην «Pais Arena» της Ιερουσαλήμ, από τη Χάποελ με 91-51 στον τρίτο και τελευταίο προημιτελικό του Basketball Champions League. Έτσι, οι Ισραηλινοί κέρδισαν τη σειρά με 2-1 νίκες συνολικά και πέρασε στο Final-4, εκμεταλλευόμενη την καυτή έδρα της και μην αφήνοντας περιθώριο στη Βασίλισσα, που φέτος επανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει και άλλη υπέρβαση και τελικά έχασε με κάτω τα χέρια.
Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε καθόλου στο παρκέ, παρά μόνο σωματικά. Δεν υπήρξαν ψυχή και πάθος και η ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο… ξύλο που έριξαν οι γηπεδούχοι. Ο τρόπος με τον οποίο (δεν) μάρκαραν οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη, απλώς ήταν όλη η εικόνα του αγώνα. Δεν θα πρέπει να παραγνωρίσει πάντως κάποιος, το γεγονός ότι η φετινή σεζόν ήταν πάρα πολύ καλή στην Ευρώπη για τη Βασίλισσα, ανεξαρτήτως του τελευταίου αποτελέσματος στο Ισραήλ. Κατά τα άλλα, να προσθέσουμε ότι εκτός της Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο Final-4 του BCL έχουν προκριθεί ήδη οι Ουνικάχα Μάλαγα και Βόννη και απομένει το Τενερίφη-Μανρέσα απόψε Τετάρτη (19/04, 21:30) για να προκύψει και η τέταρτη ομάδα.
Πλέον, το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι της ΑΕΚ, αφορά στο ξεκίνημα των Play Offs της Basket League. Πιο αναλυτικά, η Βασίλισσα θα δώσει το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης, στο «Ανδρέας Παπανδρέου» κόντρα στο Περιστέρι, την προσεχή Κυριακή (23/04, 19:15).
Εκτός 12άδας από το ματς στα Ιεροσόλυμα, έμεινε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Επίσης, έλειψαν και οι δύο γνωστοί απόντες. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ως γνωστόν έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού πλέον αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία και έχει υποβληθεί, για ρήξη αχίλλειου, ενώ ο Κώστας Γόντικας έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό πόδι.
Για την ΑΕΚ, δύο παίκτες μόνο εμφανίστηκαν στο επιθετικό σκέλος. Ο Μπρίντον Λεμάρ τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους (8/13β., 2/4δ., 3/4τρ.), 4 ριμπάουντ (2αμ.-2επ.) και 1 ασίστ, ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είχε 11 πόντους (6/6β., 1/1δ., 1/2τρ.), 2 ριμπάουντ (1αμ.-1επ.) και 1 κλέψιμο. Σε ομαδικό επίπεδο, η ΑΕΚ περιορίστηκε σε μόλις 9 ασίστ (σ.σ. 19 είχε η Χάποελ), ενώ σούταρε με μόλις 28% στα σουτ εντός πεδιάς (14/50) και συγκεκριμένα με 9/21 δίποντα (42,9%) και με 5/29 τρίποντα (17,2%).
Η αρχική 5άδα της ΑΕΚ περιλάμβανε, τους Κόνιαρη, Φλιώνη και Λεμάρ στις τρεις θέσεις της περιφέρειας, ενώ οι Μάιλς και Μίτσελ ξεκίνησαν ως οι δύο ψηλοί. Νευρικό ήταν το ξεκίνημα με τον Μίτσελ να σκοράρει τον πρώτο πόντο και να μειώνει σε 2-1 στο 1’, με 1/2 βολές. Ήδη στο 2’, οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 7-1, ενώ το πρώτο εντός πεδιάς καλάθι της Βασίλισσας ήρθε με το τρίποντο του Λεμάρ στο 4’, με το οποίο μείωσε σε 7-4. Ο Αμερικανός μείωσε και σε 10-7 στο 5’ με νέο τρίποντο, αλλά οι Ισραηλινοί ξέφυγαν με διψήφια διαφορά στο 8’, με 18-7, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος. Αξίζει να σημειώσουμε το γεγονός ότι οι διαιτητές είχαν χρεώσει τον Δικέφαλο με 5 ομαδικά φάουλ μόλις στα πρώτα 3,5 λεπτά του ματς.
Με 3-0 σερί των Ισραηλινών, άρχισε το δεύτερο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν με 21-7 στο 11’, ενώ ο Λεμάρ στο ίδιο λεπτό, μείωσε με λέι απ, σε 21-9 από πλευράς Ένωσης. Το κακό είναι ότι η Βασίλισσα δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν συνεχώς τη διαφορά και να φτάνουν να προηγούνται μέχρι και με 24 πόντους διαφορά, με σκορ 40-16 στο 18’. Στο ίδιο λεπτό, ο Λεμάρ είχε συνολικά 4/4 βολές και μείωσε για τον Δικέφαλο σε 40-20. Στο 19’, ο Ουίλιαμς μείωσε για την ΑΕΚ σε 41-22 με 2/2 βολές, ενώ το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με σκορ 43-22 υπέρ της Χάποελ.
Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, έφερε τη διαφορά στους 20 πόντους, με τον Φλιώνη να έχει 1/2 βολές και να μειώνει για τη Βασίλισσα σε 43-23 στο 21’. Ο Μίτσελ με κάρφωμα στον αιφνιδιασμό στο 22’, μείωσε σε 45-25 στο 22’. Οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγούνται με 24 πόντους ξανά στο παιχνίδι, με 49-25 στο 25’. Ο Γιάνκοβιτς με 2/2 βολές μείωσε στο 27’ από πλευράς Δικεφάλου σε 51-31. Τελικά, η διαφορά πήγε μέχρι και στους 25 πόντους, με 57-32 υπέρ της Χάποελ στο 28’. Η 3η περίοδος έκλεισε με τον Γιάνκοβιτς να έχει 2/2 βολές και να μειώνει από πλευράς ΑΕΚ σε 59-36.
Με δύο σερί τρίποντα μπήκαν οι γηπεδούχοι στο τέταρτο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν με 65-36 στο 31’. Στο ίδιο λεπτό, ο Μίτσελ με αριστερό χουκ μείωσε από πλευράς Βασίλισσας σε 65-38. Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παρκέ και οι Ισραηλινοί συνέχισαν να παίζουν στα… κόκκινα, με τη διαφορά να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερα. Δεν υπήρχε άμυνα για τον Δικέφαλο και τελικά η Ένωση γνώρισε πολύ «βαριά» ήττα με το τελικό σκορ να είναι το 91-51 υπέρ της Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Διαιτητές: Κόντε (Ισπανία)-Λίτσκα (Πολωνία)-Κοζλόφσκις (Λετονία).
Τα δεκάλεπτα: 18-7, 43-22, 59-36, 91-51.
ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς): Κάρινγκτον 15 (2), Ράντολφ 25 (1), Σμιθ 7 (1), Μέγιερις 8 (2), Σέγκεβ 3, Μπράουν 5 (1), Βένε 15 (3), Γιάακοβ 2, Χάνκινς 8, Λεβί, Κορνέλιους 3 (1).
ΑΕΚ (Ηλίας Καντζούρης): Λεμάρ 21 (3), Κόνιαρης, Πετρόπουλος, Ξανθόπουλος, Φλιώνης 7 (1), Οριόλα 2, Γιάνκοβιτς 11 (1), Μάιλς, Μάντσεν, Παπαδάκης, Ουίλιαμς 6, Μίτσελ 7.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Συγχαρητήρια στους 100 ηλίθιους-κάφρους-ντενεκέδες-τζαμπατζήδες και τζάμπα μάγκες που συνέβαλαν τα μέγιστα για να γραφτούν οι 2 πρόσφατες κατάμαυρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας μας (προφανώς όχι ομάδας τους). Προσπαθεί η δίοικηση, οι πραγματικοί οπαδοί και η ομάδα να κάνει ένα βήμα εμπρός και οι 100 ηλίθιοι την οδηγούν 100 βήματα πίσω, κατευθείαν στον γκρεμό και την απαξίωση. Και έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται ΑΕΚτζήδες. Που δεν έχουν 5 ευρώ για εισιτήριο, αλλά έχουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 10ευρα για μπίρες. Ουστ ρε.
Εάν πιστεύει έστω ένας σοβαρός άνθρωπος ότι δεν μπορεί η οποιαδήποτε ομάδα να απαλλαγεί από τους ανεγκεφαλους τι να πω? Απλά τους θέλουν, τους συντηρούν, τους βάζουν μέσα στα γήπεδα οι ίδιες οι διοικήσεις. Εγώ προσωπικά δεν το καταλαβαίνω, όμως έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς. Κάποια στιγμή θα κάψουν και την opap arena, οπως έχουν βάλει φωτιές στο Καραϊσκάκης, τούμπα, ακόμη και ολυμπιακό στάδιο. Έλεος πια με τα αποβρασματα. Ένα μάτσο σκουπίδια της κοινωνίας.
Ασχετα ποια ειναι η καλυτερη ομαδα ,που νικησε κι ολας,δεν υπηρχε περιπτωση η ΑΕΚ να παιξει για την νικη εκει. Ειχε χασει απο τα επεισοδια που γιναν εδω και πηραν διαστασεις μεχρι και ρατσιστικες. Δεν νομιζω οτι πρεπει να κακιζουμε τους παιχτες ,υπηρχε απο ολη την ομαδα απο τον πρωτο ως τον τελευταιο μια παγομαρα και μια ενοχη και απλα πηγαν για να δωσουν το παρων στο ματς.
Οι επομενες κινησεις ομως δεν ξερω ποιες πρεπει να ειναι, ακομα και στο καινουριο γηπεδο σπασαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθισματα με το ετσι θελω ενω εχουν φθηνοτερο διαρκειας και αρκετοι ειναι τζαμπατζηδες. Πριν ασχοληθει σοβαρα καποιος προεδρος ΠΑΕ ή ΚΑΕ ή Χαντμπολ ας ασχοληθει λιγο το υγιες κομματι της οριτζιναλ ,αν υπαρχει αυτο πλεον.
Προφανως φιλε μου η επιθεση ηταν ρατσιστικη οσο και ¨προοδευτικοι¨ θελουν να ονομαζονται αυτοι που το εκαναν... Την επεσαν στους Ισραηλινους επειδη ειναι Ισραηλινοι. Ο ορισμος του ρατσισμου. Δεν νομιζω να ρωτησαν κανεναν αν τους βρισκει συμφωνους η πολυετη διαμαχη με τους παλαιστινιους. Ντροπη πραγματικα... Μαυρη σελιδα για ολο τον οργανισμο της ΑΕΚ αυτο που εγινε δυστυχως...
Φέτος η ομάδα έκανε υπερβάσεις και εκτός απο την ατυχία που κουβαλάμε παραδοσιακά, είχαμε και τους ανεγκέφαλους! Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο είναι η ζημιά που κάνανε στο σπίτι μας, δεν ξέρω τι ξημερώνει για την μπασκετική ΑΕΚ αλλα εύχομαι ο προεδρος να εχει τα κουράγια και την δύναμη να συνεχίσει!
Διαβαζω για ανεγκεφαλους οπαδους που προκαλεσαν τεραστια ζημια στην ομαδα. Εγω δε νομιζω οτι ειναι ανεγκεφαλοι. Ειναι ανθρωποι συγκεκριμενων πολιτικων πεποιθησεων που τις βαζουν πιο ψηλα απο το συμφερον του συλλογου. Το ιδιο ειχε γινει απο τους δηθεν ανεγκεφαλουςς με τους φασιστες οπαδους του Αγιαξ. Η οριτζιναλ θα παρει θεση γι αυτο που εγινε η δεν ξερει δεν ειδε τιποτα; Ειναι ανεκτο η οποια πολιτικη πεποιθηση η αποχρωση να ειναι υψηλοτερα απο το καλο της ομαδας; εγω ξερω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι οι ριζες της ομαδας αυτης ειναι προσφυγικες. Ουτε ακροδεξιες, ουτε ακροαριστερες εινσι.
Να ρωτήσω κάτι εγώ? Δηλαδή αν το κατακτούσαμε τι θα άλλαζε? Αφού πάλι στον ίδιο επίπεδο θα έμενε η ομάδα όπως στο ίδιο επίπεδο έμεινε και όταν το πήραμε το 2018... Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει πεθάνει με τις κλειστές λίγκες κτλ... Απορώ και με τον Μάκη που το βρίσκει το κουράγιο και ασχολείται ακόμα! Μπράβο του τι να πω... Όσο για το σημερινό μάτς άξιοι της μοίρας μας. Για 100 ανόητους το κάναμε τελικό των τελικών γι' αυτούς , καταφέραμε να ενώσουμε ένα ολόκληρο Έθνος εναντίων μας... Αν και πιστεύω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι και υπό κανονικές συνθήκες πάλι θα χάναμε αλλά τεσπά...
Συγγνώμη ρε 21R. Η ερώτηση είναι τι θα άλλαζε αν παίρναμε αυτό που φτιάχνεις καλή ομάδα για να το πάρεις ;;; Ε θα παίρναμε το κύπελλο. Αν την επόμενη χρόνια δεν φτιάχναμε καλή ομάδα δεν θα τη ξαναπέρνα ε αλλά θα είχαμε το φετινό !
Δηλαδή αν του χρόνου κοιμηθεί ο Θεός και πάρουμε το Europa στη μπάλα εσυ δεν θα το θες γιατί έτσι κι αλλιώς να φτιάξουμε ομάδα αντάξια του Europa είναι λίγο δύσκολο …
Αδερφέ μου δεν είναι το ίδιο. Το καταλαβαίνεις αυτό πιστεύω! Μην κάνεις σύγκριση με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ποδοσφαίρου. Για να καταλάβεις τι εννοώ σκέψου να υπήρχε κλειστό Champions League στο ποδόσφαιρο με κλειστά συμβόλαια και μέσα σε αυτό να ήταν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ... Σκέψου πόσο θα άλλαζαν τα μεγέθη με την πάροδο του χρόνου... Και πόση όρεξη θα είχε ο κάθε ιδιοκτήτης της ΑΕΚ να βάλει χρήματα για να ανταγωνιστεί τους άλλους δύο..
Πρώτα απ΄όλα κατά την γνώμη μου αυτή η ομάδα και χωρίς τους τραυματισμούς δύσκολα θα έπαιρνε κάτι φέτος , υπήρχαν καλύτερες ομάδες από εμάς και σε απόδοση και προπάντων σε σταθερότητα . Ακόμα και χθές η ομάδα ανέτοιμη για άλλη μία φορά φέτος ψυχολογικά όχι μόνο να χτυπήσει το παιχνίδι αλλά τουλάχιστον να παίξει ένα αξιοπρεπές μπάσκετ . Και μην μιλήσει κανείς για ζούγκλα με χαρτοπετσέτες και χαρτάκια και κορδέλες και σφυρίχτρες και φωνές και χειρονομίες !!!! Για την δέκα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φορές πιο φανατισμένη ατμόσφαιρα ας είναι καλά τα δικά μας τα λεβεντόπαιδα που είναι πιο ΑΕΚ από εμάς και πιο ανθρωπιστές από εμάς !!! Οι περισσότεροι από εμάς συμφωνούμε για την ταλαιπωρία και για τα εγκλήματα που έχουν γίνει εναντίον των παλαιστινίων από το ισραήλ , αλλά υπάρχουν πιο έξυπνοι τρόποι να διαμαρτυρηθείς για αυτό το θέμα ιδίως σε ένα ευρωπαικό αγώνα μπάσκετ από το να πετάς κροτίδες και μαρμαρα και φωτοβολίδες και στο τέλος να την πληρώνει η ομάδα σου ( αν βέβαια σε ενδιαφέρει αυτό ) . Ναι είμαι κατά του ¨no politica" αλλά όχι εις βάρος της ομάδας που αγαπώ. Όποιος θέλει πιο εξτρεμιστικές λύσεις μακριά από τα γήπεδα . Η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη αδυναμία που έχω και μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η αδυναμία , αλλά δεν αποτελεί ένα μετερίζι για πολιτικούς αγώνες . Υπάρχουν πολλά μετερίζια για αγώνες και το μεγαλύτερο είναι ο δρόμος. Ας βρεθούμε εκεί . ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ .
Πρώτα απ΄όλα κατά την γνώμη μου αυτή η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει την κούπα, υπήρχαν καλύτερες ομάδες από εμας και πολύ πιο σταθερές σε απόδοση . Ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι ανέτοιμη ψυχολογικά η ομάδα , όχι να χτυπήσει το παιχνίδι αλλά να παίξει έστω με λίγη αξιοπρέπεια και μην μου μιλήσει για ζούγκλα κανείς , με χαρτοπετσέτες και χαρτάκια και κορδελάκια και σφυρίχτρες και φωνές !!!! Μία φανατισμένη ατμόσφαιρα χωρίς πολεμοφόδια και για την δεκα φορές πιο φανατισμένη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ατμόσφαιρα ας είναι καλά τα δικά μας τα λεβεντόπαιδα τα οποία είναι πιο
Συμφωνώ μαζι σου. Δεν αντέχεται να μας ειμαι ο φτωχος συγγενης των Βαζελογαυρων καθε χρονο και ολα αυτα γιατι καποιοι αποφασισαν οτι το πρωταθλητριων δεν ειναι πρωταθλητριων αλλα κλειστο παρεακι. Καλυτερα να πουμε δεν κατεβαινουμε πουθενα μεχρι να ξαναγινουν ολα οπως παλια.
Ε ναι ρε αδερφέ... Είναι άθλημα τώρα αυτό όπως το έχουν κάνει? Όσοι πρόλαβαν δηλαδή πρόλαβαν και οι υπόλοιποι τι? Καταδικασμένοι σε παρακμή για πάντα? Τι την πέρασαν την Ευρώπη? Ότι είναι ένα τις ΗΠΑ? Αν δεν βρεθεί κάποιος να αλλάξει αυτή την κατάσταση το μπασκετικό τμήμα θα χάσει οποία αίγλη είχε κάποτε για να μην πω ότι την έχει χάσει. Η ΑΕΚ από καταβολής της δημιουργίας της ανταγωνιζόταν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκο και έπαιζα με τους κορυφαίους στην Ευρώπη! Τι να ανταγωνιστείς τώρα?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Με ποιον κορυφαίο να παίξεις στην Ευρώπη? Εγώ θέλω να δω την ΑΕΚ με την Μπαρτσελόνα της Ρεάλ την Φενέρ την Ζαλγκίρις κτλ...
Αγωνιστικά η φετινή ΑΕΚ ήταν κατώτερη από άλλες χρονιές . Έβγαζε μεν μια αγωνιστικότητα και έκανε υπερβάσεις στο bcl αλλά στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Το παιχνίδι στα Λιόσια με την Γαλατά ουσιαστικά κατέστρεψε την Ευρωπαική ( και Ελληνική ) σεζόν της ομάδας . Μια ομάδα που μπήκε στα ημιτελικά και είχε ένα παιχνίδι τελικό με την Μάλαγα για να πάρει την 1η θέση του ομίλου . Και εκεί βγαίνει οφ ο Στρέλνιεκς που ήταν ο κομβικότερος παίκτης της ομάδας και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γουίλιαμς για το παιχνίδι με την Μάλαγα . Μια ομάδα που είχε κάνει 2 προσθήκες ξένων και έδειχνε να ρολάρει και να βρίσκουν όλοι τους ρόλους τους . Με πλήρη την ομάδα και με τέτοια φόρμα ομαδικής απόδοσης είμαι απόλυτα σίγουρος ότι από την Μάλαγα στα Λιόσια δεν χάναμε . Με 1η θέση στον όμιλο και με πλήρη την ομάδα θεωρώ ότι το φάιναλ φόρ θα ήταν απόλυτα εφικτός στόχος . Αντί να γίνει αυτό κληρωθήκαμε με την Χαποέλ , η οποία ναι μεν ήταν ίσως ο καλύτερος αντίπαλος αγωνιστικά αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι η fiba είχε άλλους στόχους . Χωρίς να παραγνωρίσουμε την συνολική απόδοση της ομάδας στην σειρά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι η διατησία και στα 2 παιχνίδια στο Ισραήλ ήταν τραγική . Με μια ομάδα που έπαιζε πάνω από το όριο του αντιαθλητικού στην άμυνα τα σφυρίγματα που πήραμε ήταν ελάχιστα . Η fiba από την 1η σεζόν του bcl έχει μια λογική του να κάνει δημόσιες σχέσεις και να ¨ανοίγει¨ αγορές για να διατηρήσει ψηλά την διοργάνωση όσο γίνεται . Ποντάρει στο γεγονός ότι το eurocup έχει αποδυναμωθεί με την απώλεια των Ρώσων και προσπαθεί να εδραιώσει την διοργάνωση στην 2η θέση των μπασκετικών διοργανώσεων στην Ευρώπη . Η Χαποέλ φέτος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αρκεί να δει κάποιος την πορεία της και τους αντιπάλους που ¨κληρώθηκε¨ και στους 2 ομίλους που έπαιξε . Χωρίς σοβαρούς αντιπάλους έφτασε στην 8άδα και με ένα μέσο όρο 75 πόντων επιθετικά μέχρι τότε. Αν είχε τις δικές μας κληρώσεις αμφιβάλλω αν θα έφτανε καν στους 16 . Φέτος τα χαιδεμένα παιδιά της fiba ήταν η Χαποέλ και η Βόννη . Καθόλου τυχαίο ότι είναι οι 2 από τις 3 αγορές ( μαζί με την Ισπανική) στις οποίες θέλει να κοντράρει την euroleague . Και για την Γερμανία παλιότερα το είχε προσπαθήσει με την Μπάμπεργκ αλλά δεν της βγήκε γιατί κλατάραν οικονομικά οι Γερμανοί . Όμως εγω ακόμα θυμάμαι τον αποκλεισμό στο ΟΑΚΑ με την διατησία στο τέλος να κρίνει την πρόκριση εις βάρος μας . Και αυτή όλη η συνολική αντιμετώπιση της ΑΕΚ στα χρόνια του bcl πρέπει να αποτιμηθεί από την διοίκηση και να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις για τον οργανισμό . Δεν θα πω ποιες θα είναι αυτές , ούτε θα μπω στην διαδικασία να προτείνω αλλαγή διοργάνωσης κλπ . Αλλά θα πρέπει κάτι να γίνει .
Αυτά όλα τα παραπάνω αναφερόμενα δεν αλλάζουν ότι και εμείς σαν οργανισμός πρέπει να προβληματιστούμε σοβαρά για το μέλλον της ομάδας . Δεν πιστεύω ότι την σειρά την έκριναν οι ανεγκέφαλοι καθώς ακόμα και το παραμικρό να μην είχε γίνει στα Λιόσια το παιχνίδι απόψε θα γινόταν ούτως ή άλλως σε μια πολύ δύσκολη έδρα και οι διαιτητές της fiba θα φρόντιζαν να μην γίνει η στραβή , περίπου όπως έγινε στο 1ο παιχνίδι της σειράς που αν εξαιρέσεις το 1ο δεκάλεπτο το παιχνίδι το έκριναν οι διαιτητές ξεκάθαρα . Όμως οι ανεγκέφαλοι της ομάδας μας με τις πράξεις τους φέτος καταστρέφουν το μέλλον της ομάδας και αλήθεια με πιάνει τρέλα όταν προσπαθώ να αντιληφθώ ότι αυτά τα άτομα "αγαπάνε¨ την ίδια φανέλα με εμένα . Δεν μπορώ να συλλάβω το μέγεθος της ανοησίας τους και ότι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν πόσο πληγώνουν την ομάδα . Δεν ξέρω τι λύσεις μπορούν να υπάρξουν για αυτό το ζήτημα . Η ΚΑΕ έχει ευθύνες και η ίδια για την κατάσταση στα Λιόσια . Όσα αναφέρει ο φίλος mmaek21 για την κατάσταση στα ζητήματα της εισόδου στα Λιόσια είναι αληθή . Όχι μόνο με την Γαλατά αλλά και σε άλλα παιχνίδια το κλειστό είναι μπάτε σκύλοι αλέστε . Κανένας έλεγχος στις εισόδους . Εισιτήριο είχα αλλά δεν το είδε κανείς . Τσάντα μεγάλη από την δουλεία είχα και δεν ελέγχθηκε καν . Μολότοφ να είχα μέσα έτσι θα είχα μπει . Και σχεδόν το μισό γήπεδο έτσι πρέπει να μπήκε . 1μίση ώρα πρίν το παιχνίδι στην viva το γήπεδο έδειχνε ελάχιστη προπώληση και το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο . Έρχονται με την Χαποέλ 400 ισραηλινοί και τους τοποθετούν στο ευκολότερο σημείο για επεισόδια αντί να τους βάλουν στο απέναντι πάνω πέταλο και να κλειδώσουν με την αστυνομία την προσέγγιση απλά βάζοντας αστυνομία στις 2 κολώνες του γηπέδου . Ζητάει το παιχνίδι να γίνει 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα , αποκλείοντας τον υγιή κόσμο από το να έρθει στο γήπεδο γιατί φοβήθηκε μην δεν έρθει κόσμος λόγω του ποδοσφαίρου . Το πιθανότερο θα ήταν να μην είχαν έρθει αρκετοί από τους κάφρους παρά να μην είχε έρθει κόσμος σοβαρός στο γήπεδο .Πρέπει η ΚΑΕ εκτός των όμορφων και γλυκανάλατων ποσταρισμάτων στα social media να ασχοληθεί σοβαρά και με τέτοια ζητήματα και να ενισχύσει το οργανόγραμμα της με ανθρώπους που μπορούν να τρέξουν και τέτοια ζητήματα . Ένας οποιοδήποτε φίλαθλο με συχνή παρουσία στα Λιόσια να είχαν ρωτήσει που γνωρίζει λίγο τις εξέδρες και την διάταξη του γηπέδου θα είχε ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από την αστυνομία για να μπορέσει να οργανωθεί το παιχνίδι με κανονικές συνθήκες ασφάλειας . Γιατί όταν γνωρίζεις ότι τους κάφρους δεν μπορείς να τους ελέγξεις τότε τουλάχιστον προσπάθησε να μην τους δώσεις τις ιδανικές συνθήκες για να δράσουν . Αν δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το απέναντι πέταλο τι θα κάναν δηλαδή ; Θα σπάγαν τα μάρμαρα στα κυλικεία και θα τα πετούσαν στους δικούς μας οπαδούς ;
Ξέρω έγραψα σεντόνι αλλά κάπου ήθελα να ξεσπάσω και εγώ .... Αγωνιστικά ούτε το αποψινό παιχνίδι θέλω να κρίνω ούτε συνολικά την σεζόν . Η δική μου άποψη αγωνιστικά είναι ότι όλες οι Ευρωπαικές ελπίδες μας χάθηκαν στους τραυματισμούς με την Γαλατά . Και για την Ελλάδα το ίδιο πιστεύω γιατί πλήρης η ομάδα θεωρώ ότι είχε πολλές ελπίδες για τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια και καλές πιθανότητες για μια ανταγωνιστική σειρά ημιτελικών με τον βάζελο αν μη τι άλλο . Όμως με τα αν δεν γίνεται ποτέ τίποτα . Οι συνθήκες αυτές ήταν που διαμορφώθηκαν και δεν μπορούσαν να αλλάξουν .
Από εδω και πέρα ελπίζω ο κύριος Αγγελόπουλος να μπορέσει να αντέξει και να μην τα παρατήσει . Όλα μπορούμε να τα αντέξουμε και να τα ξεπεράσουμε αν μάθουμε ΟΛΟΙ από τα λάθη μας αλλά ενδεχόμενη αποχώρηση του προέδρου είναι μαθηματική βέβαιο ότι θα μας φέρει σε αγωνιστικές καταστάσεις του παρελθόντος που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε . Δεν το λέω γιατί έχω κάποια πληροφορία ή διαίσθηση αλλά φέρνω τον εαυτό μου στην θέση αυτού του ανθρώπου που παλεύει τόσα χρόνια , με τα λάθη του φυσικά , και έχει να αντιμετωπίσει εκτός όλων των αντιπάλων , αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά , και τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας που υποτίθεται την αγαπάνε . Γιατί δεν είναι το φαινόμενο των κάφρων ζήτημα μόνο 50 ατόμων αλλά είναι ζήτημα συνολικά των οργανωμένων μας οπαδών . Και εγώ πραγματικά αν ήμουν ο κύριος Αγγελόπουλος την τελευταία εβδομάδα θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά ότι ο μόνος τρόπος για να βρω την υγεία μου θα ήταν να αποχωρήσω .. Ελπίζω και εύχομαι να μην γίνει αυτό και να συνεχίζει να προσπαθεί για την ομάδα .
Καλό βράδυ
kk_kostas_ όλα όσα λες είναι σωστά, όμως πες μου γιατί να δοθούν εισιτήρια σε μια ομάδα που υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν όταν μάλιστα υπάρχει και τιμωρία για συμπεριφορά των φιλάθλων μας από προηγούμενο αγώνα και δεύτερον πια η συμβολή του Ισπανού Οριόλα μέχρι σήμερα που αποκτήθηκε για μεγάλο όνομα και από μεγάλη ιστορικά ομάδα;
Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε ομάδα σε Ευρωπαικές διοργανώσεις να πάρει εισιτήρια εκτός αν είναι κεντρική απόφαση της fiba . Και εμείς στο πρώτο παιχνίδι είχαμε κόσμο και άσχετα με όσα έγιναν αν είχαμε ζητήσει και για το τρίτο παιχνίδι θα έπρεπε να μας δώσουν εκτός αν το απαγόρευε η fiba. Όσον αφορά τον Οριόλα και την απόδοση του προσωπικά εγώ το συνδυάζω με την συνολική απόδοση της ομάδας η οποία μετά το παιχνίδι της Γαλατά και την ατυχία με τον Στρέλνιεκς έχασε τον αγωνιστικό της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσανατολισμό και ρυθμό . Και να τονίσω ότι ο Οριόλα είναι παίκτης κυρίως της θέσης 4 και στα τελευταία παιχνίδια παίζει συνέχεις στο 5 κυρίως γιατί η απόδοση του Μίτσελ ήταν προβληματική . Την είχα αποδώσει στον τραυματισμό του αλλά όπως όλα δείχνουν μάλλον είχε το μυαλό του στην Ιταλία .
Τα είπες ΟΛΑ
Δυστυχώς η σημερινή ήττα είναι το μικρότερο κακό όσων θα ακολουθήσουν μετά την ντροπή της προηγούμενης βδομάδας. Η διοίκηση θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια να βγει η ΑΕΚ από τη μαύρη λίστα. Μια δημόσια συγγνώμη στα αγγλικά προς τους Ισραηλινούς έχει ήδη αργήσει και θα ήταν ένα καλό πρώτο βήμα. Προβλέπω μαύρο μέλλον.
Μπράβο για τη μέχρι σήμερα προσπάθεια και τη μεγάλη υπέρβαση. Καλά θα ήταν να προκρινομασταν, αλλά πήγαν όλα στραβά με τραυματισμό Στρελνιεκς, επεισόδια από υπανθρώπους με αδυναμία σκέψηςζ ίσως και καλή διαιτησία.
Για να ειμαστε σοβαροι. Ναι, ο Προεδρος ματωνει και προσπαθει οταν αλλοι ισχυροι Αεκτζηδες ειναι εξαφανισμενοι. Αλλα, μετα την πρωτη τιμωρια ποσοι συνεληφθησαν και πηγαν στην δικαιοσυνη. Οσοι εχουν παει στο γηπεδο, ειναι ενα μπαχαλο, δεν υπαρχει οργανωση, τιποτα. Επισης, που ειναι η επισημη ΚΑΕ να διαμαρτυρηθει επισημα στη ΦΙΜΠΑ για τα αισχη της Ισραηλινης ομαδας; Ακομα και πριν τα επεισοδια η διαιτησια ηταν το λιγοτερο αισχρη για μια ομαδα που εχει υποστηριξει πολλαπλα την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διοργανωση. Αξιζει λοιπον να μενουμε σε αυτην; Ακομα και με οπαδους, αξιζει να πληρωνουμε την διοργανωση; (η ΑΕΚ το αξιζει ομως). Προεδρε γινε σκληρος, οχι νιρβανα!!
Πάντως κοιτάξτε πράγμα, στο 90% των μεταγραφών μας τα τελευταία χρόνια γίνεται ακριβώς το ίδιο:
1. Ενθουσιασμός, φέραμε παικταρά υπέρβαση από την ομάδα
2. Τρομερό ντεμπούτο, νέα εποχή
3. Μέτρια συνέχεια, θα ξαναβρεί τον εαυτό του
4. Τι παλτό είναι αυτό;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σας θυμίζει μήπως και την ποδοσφαιρική ΑΕΚ 2019-2022;
Η ΑΕΚ κάθε χρόνο πάντως σε όποια κατάσταση και να είναι βελτιώνει 1-2 παικτες. Φετος το παράδειγμα είναι ο Μιτσελ, ίσως ο Λεμαρ, ο Φλιωνης σίγουρα. Και όχι δε μας θυμίζει την ποδοσφαιρική ΑΕΚ του 19-22 γιατι η ομάδα του μπάσκετ πήγε απο υπέρβαση σε υπέρβαση!
Δεν δικαιολογω τους δικους μας αντιθετως τους θεωρω υπευθυνους για την ζουγκλα που πηγαμε και παιξαμε γιατι σε ζουγκλα παιξαμε.Ουτε ταιμ αουτ δεν μπορουσαμε να κανουμε.
Ψάχνω ελληνα που να επαιζε σε αλλη ομαδα στην Α1.
Ματαια.....
Ισως Φλιώνης και Γιανκοβιτς ως δευτερες επιλογες και μονο.
Κατα τα αλλα, 2 παικτες τους εβαλαν οσους πόντους βαλανε ολοι οι δικοι μας μαζι....
Ιστορικη ντροπη
Σοβαρά δε θα έπαιζαν σε αλλη ομάδα Φλιωνης και Γιανκοβιτς εκτός από ΠΑΟ ΟΣΦΠ; Είναι οι μόνοι Έλληνες που πρέπει να κρατήσεις και για του χρόνου...
Φίλε αυτο λεω.
Ειναι οι μονοι που αξιζουν, αλλα κι αυτοι ως δεύτερες επιλογες.
Σοβαρά δε θα έπαιζαν σε αλλη ομάδα Φλιωνης και Γιανκοβιτς εκτός από ΠΑΟ ΟΣΦΠ; Είναι οι μόνοι Έλληνες που πρέπει να κρατήσεις και για του χρόνου...
Πρωτον στην ευρωπη πηγαμε απο υπερβαση σε υπερβαση φετος, το οτι φτασαμε ενα ματς πριν το Φ4 ειναι τεραστια επιτυχια
Δευτερον σημερα δεν υπηρχε καμια ελπιδα ουσιαστικα. Εδω βγηκε ειδηση πριν το ματς, οτι αν περασει η Χαποελ θα γινει το Φ4 στην Ιερουσαλημ, δηλαδη ουτε τα προσχηματα. Οι παικτες μας δεχοντουσαν απειλητικα μηνυματα ολη την εβδομαδα, πιστευετε οτι ενας αμερικανος οπως ο μαιλς πχ, που φετος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι εδω του χρονου στην ισπανια και του παραχρονου στην τουρκια, θα κατσει να ματωσει την φανελα ενω θα σκεφτεται κατσε μην με κρεμασει κανενας εδω;
Οποτε ναι, πολυ κακη εμφανιση σημερα, αλλα για μενα μικρη σημασια ειχε.
Το ηττα με κατω τα χερια ειναι τουλαχιστον ευγενικο. ΒΙΑΣΜΟΣ επρεπε να γραφει. Πηγαμε εκδρομουλα και γυρναμε αυτο εγινε. Πραγματικα αυτο δεν ειναι ΑΕΚ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Με πρωτο και καλυτερο τον Αγγελοπουλο. Στα καλα ειμαστε μαζι του και του δινουμε τα ευσυμα. Ετσι και τωρα που εχει ευθυνη πρεπει παλι να το πουμε. Και οσοι βιαστουν να με πουν μιζερο, σκληρο ή οτιδηποτε αλλο ας σκεφτει οτι αυτη η ομαδα πηρε τον champions league και απο τοτε παμε απο το κακο στο χειροτερο.
Μετά τα γεγονότα των Λιοσίων και την εθνική εξέγερση των Ισραηλινών πίστευα πως στον τρίτο αγώνα θα κατέβαινε μια ομάδα έτοιμη για πόλεμο, με άγριες διαθέσεις, πείσμα και εγωισμό για ότι θα συνέβαινε εκεί αφού ήδη οι απάτριδες είχαν προειδοποιήσει για το κλίμα. Αντί αυτού είδα μια ομάδα που δεν μπορούσε ούτε τα στοιχειώδη να εφαρμόσει, μια ομάδα κοινώς χεσμένη και απίστευτα άτολμη με αποτέλεσμα να υποστεί την μεγαλύτερη ήττα της διοργάνωσης. Τέλος λοιπόν η Ευρώπη για φέτος και για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του χρόνου με άδειο γήπεδο - πράγμα που δεν δίνει προοπτικές για πορεία - η ομάδα που στην Ελλάδα τερμάτισε 6η θα ξεκινήσει έναν Γολγοθά για να κάνει τι; Είχα ξαναγράψει παλιότερα αναφερόμενος στον Μάκη πως πρώτα ξοδεύεις χρήματα για να φτιάξεις μια σωστή και ολοκληρωμένη ομάδα και μετά - αφού ο κόσμος πειστεί πως γίνεται σωστή δουλειά και έρχονται επιτυχίες - κοιτάμε για να δώσουμε χρήματα για νέο γήπεδο και όχι το αντίθετο. Ο πρόεδρος απέτυχε στα βασικά που χρειάζεται το άθλημα και με σπασμωδικές κινήσεις προσπάθησε να διορθώσει λάθη επιλογών στη μέση της χρονιάς εκεί που το παιχνίδι ήδη είχε χαθεί και οι επιλογές του πάλι αποδείχθηκαν λάθος - βλέπε Οριόλα. Τώρα μένει να δούμε τι θα σκεφτούν οι φωστήρες της ΚΑΕ για να μην πάει και η επόμενη χρονιά χαμένη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη όπως πήγε φέτος.
Και ως εδώ που φτάσαμε επιτυχία είναι!!
Εγώ πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να διορθώσουμε το ιστορικό λάθος μετά το 2018! Μόνο στην Ευρωλίγκα μπορεί να μεγαλώσει η ομάδα, με έσοδα και προβολή!
Έχουμε γήπεδο, έχουμε κόσμο αν κόψουμε τις αυταπάτες θα πάμε ψηλά!
Η καλυτερη ομαδα κερδισε. Απο εκει και περα ειδαμε οτι στην fiba δεν μας γουσταρουν με διαιτητες 80-20 και αυτο μετα το ημιχρονο γιατι πριν ηταν 100-0. Πισω απο τον παγκο ντουντουκες,μεγαφωνα οταν εμεις δεν ανοιγουμε καν κερκιδα στα ευρωπαικα εκει. Δεν ιδρωσε κανεις. Αγγελοπουλος δεν οδηγησε την ομαδα για να την προστατεψει γιατι μαλλον ηξερε τι θα γινει. Και η ομαδα χωρις τσαμπουκα και ψυχολογια. Μονο εμεις οι ρομαντικοι ελπιζαμε. Αν δεν μειωσει την ποινη η Fiba σαν ενδειξη καλης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θελησης τωρα που μας πεταξε και εξω, ειναι για να φευγουμε....
Υ.γ.Πρεπει να μπει τελος στο ξεφραγο αμπελι των Λιοσιων οσο και αν η εδρα μας θυμιζει εκκλησια.
Υ.γ2. Σεβασμος στην εδρα της Χαποελ...
και που φτάσαμε 1 game απ τη τετράδα υπέρβαση είναι με βάση το ρόστερ. Το θέμα είναι να επιβιώσει το μπασκετάκι , να γουστάρουμε αλλα να χει υγεία και οικονομική και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά
Η φετινή ευρωπαική πορεία της ομάδας ήταν πολύ καλύτερη από αυτό που περιμέναμε στην αρχή της σεζόν.Η σημερινή εμφάνιση όμως ήταν απλά απογοητευτική.
Παιδια πριν πούμε πολλα λόγια, να βάλουμε λιγο στην εξίσωση οτι οι παίκτες ουσιαστικα ηταν αυπνοι
Οι 50 καφροι μας κατεστρεψαν πραγματι αλλα πραγματικα τι εκανε η ΚΑΕ για να τους αποτρεψει ενω μαλιστα ειχε ξαναγινει το ιδιο πριν λιγους μηνες; Οσες φορες εχω παει φετος στα Λιοσια (με αποκορυφωμα το παιχνιδι με την Γαλατα που ειχε πολυ κοσμο) οχι ελεγχο δεν μου εκαναν…ΟΥΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ δεν μου ζητησε ΚΑ-ΝΕΙΣ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ειμαστε ολοι ευγνωμονες στον Μακη που εσωσε το τμημα αλλα η αφελεια του σε ολα τα επιπεδα ολα αυτα τα χρονια ειναι η εξηγηση του γιατι ο κοσμος δεν εχει αγκαλιασει την ομαδα οσο θα θελαμε:
1)Αλλαζουμε παικτες και προπονητες καθε χρονο σαν τα πουκαμισα
2)Κανουμε οικονομικα ανοιγματα που δεν αξιζουν τον κοπο(F4 BCL εν μεσω κορονοιου για ποιον λογο) που μας χαντακωνουν
3)Τωρα δεν προστατευουμε την δικη μας επενδυση στα Λιοσια με την ανυπαρκτη φυλαξη του γηπεδου και τον επισης ανυπαρκτο ελεγχο για την εισοδο στο γηπεδο. Δεν ειναι μονο θεμα ασφαλειας. Η ομαδα χανει σημαντικα εσοδα οταν μπαινει οποιος γουσταρει χωρις να ενισχυει οικονομικα με εισητηριο
4)Τοσα χρονια σε ολες τις διοργανωσεις δεχομαστε απο καθε λογης κορακι να μας «περιποιειται» με πρωτη την Τσαρουχα και δεν κουνεται φυλλο!
Πως να μην ξενερωνει ο κοσμος;
Δεν χρειάζεται η ομάδα πρόεδρο τύπου Μακη Ψωμιαδη για να καταλάβει ο κόσμος που πάει στο γήπεδο ότι αν δεν έχεις εισιτήριο δεν μπαίνεις. Είναι έγκλημα αυτό. Δεν μπαίνεις σε δημόσιο χώρο δωρεάν, αλλά σε ιδιωτική περιουσία. Σε ξένο σπίτι δλδ αν δεις την πόρτα ανοιχτή μπαίνεις και σπας;
Για τα αγωνιστικά τα περισσότερα έτσι είναι περίπου όπως τα λες, αλλά όχι ακριβώς. Γίνονται απλά κάθε χρόνο αλχημείες τα τελευταία χρόνια για να καλυφθεί η χασούρα του covid και της μιας χρονιάς που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πηγαίναμε για την υπέρβαση και στι τέλος δεν πήραμε τίποτα.
Το μπάσκετ για να αλλάξεις επίπεδο θέλει πολλά έσοδα για πολλά χρόνια, ώστε σιγά σιγά σιγά να εδρεωθεις.
Δεν είναι μπάσκετ αυτό που έχει αφήσει με τα κλειστά συμβόλαια η γιουρολιγκα.
Αν είχαμε τόσο μπασκετικό κοινό σε αναλογία με το ποδόσφαιρο όπως τα σκουλήκια θα είχαμε πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.
Αν στην Ελλαδα περιμενεις να φιλοτιμηθουν οι οπαδοι απο μονοι τους και να παρουν εισητηριο χαιρετα μου τον Πλατανο. Αλλα περα απο τα εισητηρια ελεγχος δεν πρεπει να γινεται, ειδικα σε ευρωπαικα παιχνιδια; Εδω περασαν πιστολι για φωτοβολιδες
Δεν λέμε για φιλότιμο εδώ, λέμε για το αυτονόητο. Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα για το πως λειτουργούμε ως άνθρωποι παγκοσμίως. Υπάρχει έλλειψη παιδείας στα βασικά και βασιλεύει η αναρχία.
Αν ακόμα και για τα αυτονόητα χρειαζόμαστε καταστολή, θα έπρεπε να είχαμε για κάθε 5 πολίτες και ένα αστυνομικό.
Ναι, υπέρβαση αλλά όταν θες μια νικη για μπεις τετραδα, αν μη τι αλλο κατεβαίνεις ετοιμος να ματωσεις και οχι να κανεις την κότα.
Ρουλη,Λαυριο κ.λ.π.) δειχνουν πόσο ανύπαρκτη, ανετοιμη και μετρια περιφερόμενη ομάδα είμασταν φέτος....
Ρεζιλίκια και ιστορικος διασυρμός.
Εκτος απο Μιτσελ(σιγα μη μεινει στο καφενείο) και Λεμαρ με Ουιλιαμς, ολοι οι αλλοι παικτακια ανύπαρκτα και κατώτεροι των προσδοκιών.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο προπονητης χαμενος στον κοσμο του και εμείς ξενερωμενοι ακομη μια φορα, ψάχνουμε νικες φωτοβολίδες με μια ομαδα χωρις σχεδιασμό, αρχη και τελος.
Αυτο το 5/30 τριποντα με ξεπερνάει παντως.....
Ηττες απο παντού και καθε μικρομαγαζο (Μπαουγκ,Προμηθέα,
Αφου είμαστε ανίκανοι να έχουμε τον στοιχειώδη ελεγχο των καφρων στο γήπεδό μας, να γινεται ενας απλος ελεγχος στις θυρες και ολα να εχουν αφεθεί στην τυχη και στη μοιρα τους, ας προσγειωθουμε και να δούμε την αυριανη μερα με επιτελους εναν σοβαρο σχεδιασμό!
Παντως και μονο απο τη σημερινή ιστορικη ντροπή, αν έχει κανείς τσίπα, να παρει δρομο, πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
Το χειρότερο δεν είναι η ήττα,αλλά η εμφάνιση.Το σημερινό παιχνίδι ήταν τελικός,ήταν το παιχνίδι της χρονιάς για μας,αλλά η εμφάνιση ήταν τραγική. ΥΓ. Μπορεί να σε κάποιους να φανεί περίεργο,αλλά μπράβο στους οπαδούς της Χάποελ.Φώναζε όλο το γήπεδο,φώναζαν όλοι,όλοι όμως άντρες,γυναίκες,παιδιά.Στα ελληνικά γήπεδα δυστυχώς και αυτό γίνεται και σε μας(και δεν αναφέρομαι στα αντισυνθηματα και στα υβριστικά συνθήματα,με εξαίρεση το εμπρός αητε δικέφαλε)δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φωνάζει πότε όλο το γήπεδο,όλο όμως.Ακόμα και στον ύμνο μας που πρέπει να σείεται το γήπεδο,δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό.
Δηλαδή ο τελικός των τελικών αντιμετωπίζεται έτσι? Αν ο Μάκης σέβεται τους κόπους του να μην αφήσει κανέναν να ξαναφορεσει την φανέλα.. Ήταν ταπείνωση αυτό το πράγμα... Όσο για τους 50.. Όταν δεν υπάρχει έλεγχος πάλι ο Μάκης δεν προστατεύει την επένδυση του.. Όταν δεν έχει ένα κορμό και μου έχει τον καθένα ανά μήνα πάλι δεν προστατεύει την επένδυση του.. Δεν ειναι ολα show..
Μόνο περηφάνια για την ευρωπαϊκή πορεία αυτής της ομάδας! Συγχαρητήρια για τις τόσες πολλές υπερβασεις, στόχος ένα καλό finish στο πρωτάθλημα! Το μόνο κριμα ειναι οτι ίσως χάθηκε η ελπίδα για την δημιουργία μιας πολύ καλης ομάδας του χρόνου εξαιτίας της οικονομικής ζημιάς από την τιμωρία.
Για πιο λόγο δεχθηκατε να παίξετε σ αυτή τη ζούγκλα ρε χαιβανια ;