Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ο Σανέ ζήτησε να μην τιμωρηθεί αυστηρά ο Μανέ»

Για τον Γερμανό ακραίο φορ της Μπάγερν, το συμβάν με τον συμπαίκτη του θεωρείται λήξαν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild αναφέρει πως ο Λιρόι Σανέ ζήτησε, από τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, να μην επιβάλλει αυστηρή ποινή στον Σαντιό Μανέ, για το συμβάν μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σενεγαλέζος ακραίος επιθετικός χτύπησε στο πρόσωπο τον Γερμανό διεθνή, έπειτα από αντιπαράθεση, που είχαν οι δυο ποδοσφαιριστές, στα αποδυτήρια, έπειτα από την ήττα 3-0 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διοίκηση της Μπάγερν τιμώρησε τον Μανέ, θέτοντάς τον εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ, ενώ, ο 31χρονος καλείται να πληρώσει και πρόστιμο.

Από τη μεριά του, ο Σανέ θεωρεί λήξαν το συμβάν και έχει ζητήσει να μην τεθεί εκτός ομάδας ο Μανέ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ