SERIE A’-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ:0-2
Γήπεδο: Gewiss Stadium
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπολόνια καθώς πέρασε 2-0 από την έδρα της Αταλάντα και ανέβηκε στους 43 βαθμούς.
Στο 22ο λεπτό ο Μούσο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κυριακόπουλου, ενώ στο 29’ η Αταλάντα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Χόιλουντ και Τζαπακόστα. Στο 49’ η Μπολόνια άνοιξε το σκορ. Σανσόνε και Μπάροου συνεργάστηκαν όμορφα, με τον Ιταλό εξτρέμ με ωραίο πλασέ να νικάει τον Μούσο για το 0-1, ενώ στο 66’ η προσπάθεια του Ζαπάτα πέρασε αρκετά εκτός.
Στο 73’ η Αταλάντα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Σκορούπσκι είπε όχι στην κεφαλιά του Χόιλουντ, ενώ στο 74’ ο Μούσο σταμάτησε το σουτ του Κυριακόπουλου. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Ορσολίνι, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο εφτά λεπτά αργότερα ο Ιταλός εξτρέμ της Μπολόνια δεν ήταν εκτεθειμένος και με πλασέ νίκησε τον Μούσο για το τελικό 0-2. Στο 90+4' ο Σκορούπσκι σταμάτησε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Μουριέλ.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Τζαπακόστα(79’ Μουριέλ), Μέλε, Σκαλβίνι(51’ Ντεμιράλ), Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (24’ Μπογκά), Έντερσον, Χόιλουντ, Λούκμαν(51’ Ζαπάτα)
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Σουμαορό, Κυριακόπουλος, Λουκουμί, Πος, Σοριάνο(46' Ορσολίνι), Μόρο(84’ Μεδέλ), Σκούτεν, Σανσόνε(56’ Ντομίνγκεζ) , Φέργκιουσον, Μπάροου(56’ Ζίρκζι)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

