Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νάπολι: Κρίνεται του Οσιμέν για Μίλαν

Ο Βίκτορ Οσιμέν ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να κριθεί η ετοιμότητά του για το πρώτο ματς με τη Μίλαν στους «8» του Champions League


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Νάπολι γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν την περασμένη Κυριακή με 4-0, με τους «παρτενοπέι» να… προσγειώνονται απότομα από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν ξανά σε λίγες ημέρες για τα προημιτελικά του Champions League, με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι να διεξάγεται στο «Σαν Σίρο». Ένα ακόμη ματς στο οποίο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ενδέχεται να μην έχει και πάλι τον Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Νιγηριανός στράικερ και πρώτος σκόρερ των «παρτενοπέι» αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί η συμμετοχή του.

Εάν ο Οσιμέν καταφέρει την Παρασκευή να προπονηθεί, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Σπαλέτι. Βέβαια, το ιταλικό «sky sports» αναφέρει πως στη Νάπολι πρέπει να ελπίζουν σε ένα… θαύμα. Κάτι που θα διαπιστώσουμε προσεχώς!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ