Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βγήκαν τα αποτελέσματα DNA για την 21χρονη που υποστήριζε ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν είναι τελικά η Μαντλίν ΜακΚαν η 21χρονη Πολωνή που ισχυριζόταν ότι μπορεί να είναι το αγνοούμενο κορίτσι. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε το τεστ DNA που διενεργήθηκε.

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ, προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση όταν ισχυρίστηκε ότι ήταν η Μαντλίν - παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γονείς της χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της «αβάσιμους και ψεύτικους».

Η Γουέντελ εμφανίστηκε ακόμη και στην αμερικανική εκπομπή Dr Phil, όπου είπε ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι ήταν η Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να προσκομίσει καμία απόδειξη για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η Γουέντελ επέμενε ότι ήταν η Μαντλίν, η 21χρονη έλαβε τα αποτελέσματα του τεστ DNA που απέδειξαν ότι τελικά δεν είναι το αγνοούμενο κορίτσι.

Η Μαντλίν, τότε 3 ετών εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην στην Πορτογαλία το 2007. Τα αποτελέσματα του DNA έχουν πλέον επιβεβαιώσει ότι η Γουέντελ δεν είναι η Μαντλίν

Αντίθετα, τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι είναι πράγματι από την Πολωνία - όπως επέμεναν οι γονείς της - με λιθουανική και ρουμανική καταγωγή.

 «Είναι 100 % από την Πολωνία», δήλωσε η ιδιωτική ερευνήτρια και μέντιουμ Δρ. Γιόνχανσον που βοηθούσε τη Γουέντελ.

«Έχει ένα μικρό ποσοστό λιθουανικής και ρωσικής καταγωγής, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι είναι Πολωνή», πρόσθεσε η Δρ Γιόχανσον, η οποία έχει μεταφέρει τη Γουέντελ από την Πολωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της.

Η Μαντλίν, τότε 3 ετών, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Praia da Luz της Πορτογαλίας το 2007. Τώρα το κορίτσι θα ήταν 19 ετών, δηλαδή δύο χρόνια νεότερη από την Γουέντελ.

Η Γουέντελ ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν μπορεί να θυμηθεί μεγάλα τμήματα της παιδικής της ηλικίας και δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της, καθώς δεν έχει δει το πιστοποιητικό γέννησής της - ισχυρισμός που αντικρούεται έντονα από τους γονείς της.

«Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου ανάμνηση είναι πολύ έντονη και αφορά διακοπές σε ένα ζεστό μέρος όπου υπάρχει μια παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα», είπε. «Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη».

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι η μητέρα της άλλαζε πάντα θέμα όταν αναφερόταν στη γέννησή της και «δεν ήθελε να της δείξει καμία απόδειξη».

«Όταν της ζήτησα DNA πριν από όλη αυτή την κατάσταση, όταν της ζήτησα κάποιες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της, κάποιες παιδικές φωτογραφίες... αρνήθηκε».

Ήθελε να είναι δημοφιλής

Ενώ η Γουέντελ έλεγε ότι ήταν η Μαντλίν και ότι ποτέ δεν της είχαν δείξει φωτογραφίες της από τα πρώτα χρόνια της ζωής της ή πιστοποιητικό γέννησης, οι γονείς της αντέκρουσαν τους ισχυρισμούς - και προσκόμισαν τα στοιχεία.

Οι γονείς της ανέφεραν σε δήλωσή τους: «Για εμάς ως οικογένεια είναι προφανές ότι η Τζούλια είναι η κόρη μας, η εγγονή μας, η αδελφή μας, η ανιψιά μας, η ξαδέλφη μας και η θετή ανιψιά μας. Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες. Η Τζούλια έχει επίσης αυτές τις φωτογραφίες, επειδή τις πήρε από το σπίτι της οικογένειας μαζί με το πιστοποιητικό γέννησης, καθώς και πολλά εξιτήρια νοσοκομείων. Προσπαθούσαμε πάντα να κατανοήσουμε όλες τις καταστάσεις που συνέβαιναν με την Τζούλια. Απειλές, ψέματα... τα έχουμε δει όλα και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει. Προσπαθούσαμε πάντα να τη βοηθήσουμε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Τζούλια έχει ενηλικιωθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Μετακόμισε από το σπίτι. Αρνείται τη θεραπεία, δεν παίρνει τακτικά φάρμακα. Επίσης, δεν αξιοποίησε τη δυνατότητα θεραπείας σε ένα πολύ καλό κέντρο στην Πολωνία, το οποίο τη δέχτηκε».

Εξήγησαν ότι είχαν προσφερθεί να παρέχουν στη Γουέντελ γιατρούς, φάρμακα και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, προσθέτοντας: «Η Τζούλια ήθελε κάποτε να γίνει τραγουδίστρια, μοντέλο. Πάντα ήθελε να είναι δημοφιλής. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι 1 εκατομμύριο ακολούθους. Το διαδίκτυο δεν θα ξεχάσει και είναι προφανές ότι η Τζούλια δεν είναι η Μαντλίν. Είμαστε συντετριμμένοι με την παρούσα κατάσταση».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ