Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, ο Εντνάλντο Ροντρίγκες, αποφάσισε, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Marca, να συναντήσει ο ίδιος τον Νο.1 υποψήφιο, για τον πάγκο της Εθνικής, τον Κάρλο Αντσελότι.
Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου και, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ρενάτα Φαν, οι πιθανότητες ο Ιταλός να είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας είναι αρκετές.
Όπως υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος: "Δεν είναι απατηλό όνειρο, είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα για τη Βραζιλία. Θέλουν έναν προπονητή με εμπειρία, που ξέρει να κερδίζει, όπως έχει κάνει, πολλές φορές, ο Αντσελότι στην Ευρώπη. Όταν μιλούν για εκείνον στη Βραζιλία, σκέφτονται έναν τρομερά επιτυχημένο προπονητή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

