Το πρόβλημα του Ρότα έφερε τον Μόουζες Οντουμπάτζο στο βασικό σχήμα. Ο Άγγλος μπακ, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί ελάχιστα, τόνισε ότι ήταν δύσκολο για αυτόν και προσέθεσε πως πλέον η ομάδα πρέπει να εστιάσει στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. στόχος μας ήταν να έρθουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη με τον ΟΦΗ. Γνωρίζουμε ότι δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. μας δυσκόλεψε ο Άρης. Δεν θέλω να μιλήσω για τις καιρικές συνθήκες. Πρέπει να επανέλθουμε και να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης».
Πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να επανέρχεται και να παίζει βασικός;
«Δεν θα πω ψέματα. Ήταν δύσκολο. Είναι δύσκολο. Μιλάμε όμως για τη δουλειά μας. Για το πάθος μου. Είμαι ευγνώμων που πήρα λεπτά συμμετοχής. Όσο περισσότερο παίζεις τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις, αλλά είμαι ευγνώμων για την αποψινό μου απόδοση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Με χάλια πινεδα και χωρις τον χαφ που περιμενουν, δεν πάει η ομαδα. Ο μαριν ΑΡΓΟΣ. ο Ζοαο την ζωαρα του και με μπακ Πηλιο και οτουμπατζο τους στρωνεις τις 2 πρωτες θέσεις. Πάλι το κόλημα του νικολιτς με τα εξτρεμ. μολις τα βαλε μεσα και μπηκε ο μανταλος αρχισαμε να ρολαρουμε λιγο. Τον ΠΑΟ έτσι δεν το παιρνεις. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Απίστευτο πάντως να γράφονται 5 σχόλια, χωρίς ούτε ντισλάικ, που βρίζουν ποδοσφαιριστή που κλήθηκε να αγωνιστεί βασικός ουσιαστικά για πρώτη φορά στη σεζόν, μετά από τραυματισμό. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής που δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα και ας ξέρει ότι είναι εκτός ομάδας λίγο πολύ. Τις ευθύνες της διοίκησης και του σχεδιασμού δεν έχει νόημα να τις ρίχνετε στους ποδοσφαιριστές.
και στο μέλλον δύσκολο να ξανά παίξεις θα είναι.
Και εσύ είσαι κίνδυνος θάνατος...
Δυστυχως δεν ειναι ποδοσφαιριστης, εγκλημα αν δεν παρουμε δευτερο δεξι μπακ
Και γω δεν θα πω ψέματα,εισαι επικίνδυνα κακός..
Για εμάς που θέλουμε δυο κολύρια οποτε παιζεις να δεις πόσο δύσκολο είναι