Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δουλειά μου είναι να κερδίζω»

Ο Νίκος Αναστόπουλος, προπονητής του ΟΦΗ, μίλησε για όλους και για όλα στον «Athletic Radio»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για όσα καίνε τον ΟΦΗ, μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος. Ο «Μουστάκιας» εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το ρόστερ του ΟΦΗ, ενώ διέψευσε τα περί προτάσεως στον Λάμπρο Χούτο. Ο έμπειρος τεχνικός επιπροσθέτως, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο των Κρητικών, Νίκο Μαχλά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου:

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ
«Μάγος δεν είμαι, ούτε φακίρης. Το σερί που έγινε ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που υλοποιούν όσα λέμε. Έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια με αποτέλεσμα η ομάδα να μπει στον στόχο που από την αρχή έχουν θέσει όλοι ώστε να την επαναφέρουμε στην φυσική της θέση. Για αυτό μετά από κάθε νίκη μας, που είναι η δουλειά μας, λέω ότι για τον ΟΦΗ είναι αυτονόητο όταν κερδίζει έναν αντίπαλο. Δεν κάνουμε κάποιο κατόρθωμα αλλά την δουλειά μας. Καμία φορά στο ποδόσφαιρο δεν σου βγαίνουν πολλά πράγματα που έχουμε σχεδιάσει γιατί και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Η φιλοσοφία μας είναι ότι όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, να μην το χάνουμε. Έτσι, είναι η μεγάλη ομάδα».

Για την επιλογή του στον πάγκο του ΟΦΗ
«Ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΟΦΗ ήταν η ομάδα και το υλικό. Είναι πολύ καλό, αυτό αποδεικνύεται από τις έξι συνεχόμενες νίκες και να πω ότι ούτε ομάδα Σούπερ Λιγκ το έχει κατορθώσει. Ο ΟΦΗ έχει δυναμική, κόσμο γιατί αυτός είναι η δύναμη μιας ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται. Ο κόσμος μένει. Το έχουμε δει πολλές φορές. Όποιες ομάδες δεν έχουν κόσμο, έχουν διαλυθεί».

Για το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ
«Αυτό το υλικό βρήκα, που είναι το καλύτερο στην κατηγορία, και δουλειά του προπονητή είναι να πάρει το καλύτερο. Σε αυτά τα 7 παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους". Για την σχέση του με τους παίκτες του ΟΦΗ "Οι παίκτες δεν παίζουν μόνοι τους, ούτε μόνοι τους προπονούνται. Ξεκαθάρισα κάποια πράγματα και ο καθένας μέσα στα αποδυτήρια έχει μια δουλειά. Δεν νοείται μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ να μην έχει τακτική και να μην δουλεύει μέσα στο γήπεδο. Κάποια πράγματα δουλέψαμε πολύ και θα συνεχίσουμε να τα δουλεύουμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει δικαιοσύνη. Αν ο ποδοσφαιριστής καταλάβει ότι δεν είναι καλός, θα το αποδεχτεί. Αν όμως πιστέψει ότι ο προπονητής επηρεάζεται από την εφημερίδα ή την εξέδρα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Αυτό το έχω ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές. Ότι βασίζομαι σε 20 ποδοσφαιριστές και όχι σε 11 ή 12. Είναι κάποια πράγματα που είναι βασικά. Θα μπαίνεις στο παιχνίδι, εάν και εφόσον το κρίνω εγώ. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι δουλειά μας να κερδίζει ο ΟΦΗ».

Για τη σχέση του με τον Νίκο Μαχλά
«Είναι πολύ πιο εύκολο για ένα άνθρωπο που έχει υπηρετήσει τον ΟΦΗ σαν ποδοσφαιριστής, να τον διοικήσει. Χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του. Υπάρχει μία ταύτιση απόψεων. Αλίμονο αν δεν γινόταν αυτό. Έχω την χαρά και την τιμή να συνεργάζομαι μαζί του. Έχει πάρει πολύ μεγάλο φορτία. Έχω συνεργαστεί με προέδρους μεγαθήρια. Ο Νίκος έχει αναλάβει ένα μεγάλο φορτία, και ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι που τον βοηθάνε. Ξέρετε καλύτερα από μένα ότι ο ΟΦΗ είχε οικονομικά προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον δήμαρχο που είναι κοντά στην ομάδα και στις συζητήσεις μας έχω δει πως θέλει ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην φυσική του θέση».

Για τα περί Χούτου
«Πιστεύω στον Λάμπρο Χούτο. Δεν συναντήθηκα χθες με τον Χούτο. Αυτήν την στιγμή έχουμε άλλες προτεραιότητες και όχι τις μεταγραφές».

Για το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό
«Όλα τα παιχνίδια που παίζει ο ΟΦΗ είναι ντέρμπι. Δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή ή την ομάδα που θα πάρει την άνοδο. Εμείς το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι και ούτε ασχολούμαστε με τον Παναιτωλικό. Κοιτάζουμε μόνο την δική μας ομάδα και πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι της Δευτέρας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως θα παραταχθούμε. Δεν θα ακολουθήσουμε καμία ιδιαίτερη τακτική για να αντιμετωπίσουμε τον Παναιτωλικό. Το μυαλό μας είναι εκεί».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ