Ο Θανάσης Στάικος μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τη Λαμία παραδέχτηκε ότι η ομάδα του μπορεί να έχει πρόβλημα εάν δεν αλλάξει την εικόνα της.
"Η Λαμία ήταν περισσότερο αποφασιστική στο πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 2-0 και δυσκόλεψε τις προσπάθειες μας. Δεν είχαμε καλή εικόνα και ορθόδοξο τρόπο για να επανέλθουμε. Εφόσον έμειναν με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε, αλλά, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία ομάδα που έχει μάθει να παλεύει και αυτό θα κάνει σε όλα τα ματς".
Για τη συνέχεια: "Θα δουλέψουμε δύο εβδομάδες σκληρά και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα και να μείνουμε στη Σούπερ Λιγκ".
Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κινδυνέψει ο ΠΑΣ: "Αν δεν επανέλθουμε σε καλύτερη εικόνα για να διεκδικήσουμε νίκες μπορεί να έχουμε πρόβλημα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!