Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οφρυδόπουλος: Είχαμε λάθος επιλογές

Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β μετά την ήττα από την Επισκοπή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την εξήγησή του για την ήττα της ΑΕΚ Β από την Επισκοπή στην Κρήτη έδωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλο. Στις δηλώσεις του μετά το ματς είπε:  «Όσον αφορά το χρονικό διάστημα της αποχής, αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Όλοι μας είχαμε έναν μήνα αποχής και οφείλαμε να έρθουμε στο γήπεδο και να είμαστε προετοιμασμένοι.

Υπήρχαν δύο διαφορετικά ημίχρονα στο παιχνίδι, διότι παίζαμε σε ένα γήπεδο, όπου υπάρχει ο άνεμος και ο αέρας που δημιουργούν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες νικώντας τον αέρα ήταν πολύ καλύτερες. Στο α’ ημίχρονο παίξαμε την μπάλα κάτω και δεν κινδυνεύσαμε ποτέ. Ήμασταν και επικίνδυνοι και τις ευκαιρίες μας κάναμε.

Στο β’ η Επισκοπή ήταν καλύτερη, προηγήθηκε, εμείς νομίσαμε ότι ο άνεμος θα κερδίσει το παιχνίδι. Ή ο άνεμος θα σκοράρει ή ο άνεμος θα παίξει ποδόσφαιρο. Δεν ήταν έτσι. Δεν είχαμε ηρεμία ενώ δεχθήκαμε το γκολ νωρίς. Κάναμε λάθος επιλογές. Είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο και δίκαια χάσαμε».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει αναποτελεσματικότητυα στην ομάδα απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο είναι. Είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις και καλές. Κάναμε πιο οργανωμένες ευκαιρίες στο β’. Η Επισκοπή ήταν πιο επικίνδυνη στο β’»




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ