Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Αλ Θανί θέλει το 100% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σεΐχης Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι θέλει να αγοράσει εξ ολοκλήρου τους «κόκκινους διαβόλους»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει στα χέρια της δύο προτάσεις για την αγορά του αγγλικού συλλόγου.

Πρόκειται για τον όμιλο INEOS του δισεκατομμυριούχου, Τζιμ Ράτκλιφ και τον Καταριανό, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, ο οποίος προσφέρει 4,5 δισ. ευρώ για να εξαγοράσει πλήρως την ιστορική ομάδα της Premier League.

«Ο Σεΐχης Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι επιβεβαίωσε σήμερα ότι υπέβαλε πρόταση για την απόκτηση του 100% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η προσφορά σχεδιάζει να επαναφέρει τον σύλλογο στην παλιά του αίγλη, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, και - το πιο σημαντικό - να επαναφέρει τους οπαδούς στην καρδιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η προσφορά θα είναι εντελώς χωρίς χρέη μέσω του Ιδρύματος Nine Two του Σεϊχη Γιασίμ, που θα επιδιώξει να επενδύσει στις ποδοσφαιρικές ομάδες, στην ακαδημία, στο στάδιο και στην ευρύτερη υποδομή, αλλά και στην εμπειρία των φιλάθλων και στις κοινότητες που υποστηρίζει ο σύλλογος», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μόνο που δεν αποκλείεται, οι Γκλέιζερς να απορρίψουν και τις δύο προσφορές. Μια απόφαση που μπορεί να εκπλήξει δεδομένων των ποσών, αλλά οι Αμερικανοί επιχειρηματίες, εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα λάβουν μια πρόταση τουλάχιστον 5 δισ. ευρώ. Δεν αποκλείεται όμως και οι Γκλέιζερς να κάνουν πίσω ή να συμφωνήσουν στην πώληση ενός μειοψηφικού πακέτου μετοχών.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ